böyle olur mu ki bilmiyorum

ben olsam göndermezdim ne kadar güvenirsem gveniyim.
çok büyük paralar kazanmıyosa gitmek isteyişindeki sebep bedavadan tatil yapmak olmasın :KK53:

gercekciyim be tatlim. Sorsan cocuk 20/21 filandir, onun hormonlar tavanda. Henuz ogrenci, o donemler gorsun gezsin eglensin bilsin ogrensinki, yarin oburgun evlendikten sonra biseylere hala 'ac' olmasin. Degil mi?

yani bende öyle düşünüyorum ama diyemedim :KK70: erkek milleti okadar güven olmaz malesef. ben eşimle birlikte bile gitmiyorum turistlerin çok olduğu yerlere tatile sanırım ben aşırı kıskancım o ayrıda :KK48:.
şimdi yaşamıycaksa ne zaman yaşıycak zaten çocuk bunları o_O :KK43:

gercekciyim be tatlim. Sorsan cocuk 20/21 filandir, onun hormonlar tavanda. Henuz ogrenci, o donemler gorsun gezsin eglensin bilsin ogrensinki, yarin oburgun evlendikten sonra biseylere hala 'ac' olmasin. Degil mi?

cok enteresan,gencken gezip tozup biseyler yasayan evlenince duruluyor mu acayip bi genelleme,eski günleri özleme ihtimaline ne demeli peki? hormonlar tavan diye salivermek ne kadar mantikli?

Sizin bu konuda söz hakkınız yok bence.:KK43:
Size söylemeyebilirdi bile.Ama gene kibarlık yapmış,söylemiş.Siz sevgili olabilirsiniz ama yapışık ikizler değilsiniz veya onun annesi değilsiniz.Kaldı ki annelerin ve babaların bile belli bir yaştan sonra karışmamasını düşünüyorum.Yani sevgilisiniz diye izin vermek/vermemek gibi bir durum olmamalı.

Bence sizin yaptığınız şey yani düşünceniz bencilce. Siz ona karışamazsınız, o onun hayatı, onun kararı. Bitecek olan ilişki başka sebepten de bitebilir, devam edecekse de her ne olursa olsun devam eder. Kendinize de sevgilinize de güvenmiyorsunuz bence siz.

Ben sevgililerin hayatına bu kadar karışmasını doğru bulmuyorum, evli olsanız neyse. Görüşünüzü bildirirsiniz ama müdahale edemezsiniz.

Ne kadar onyargılı yorumlar burdan bunu beklemezdim açıkcası. Ben yasaklıcam ya orası ya ben dicem gibi bi cümle kurmadm. Hayatını bana göre ayarlıcak demedim önce benim fikirlerimi bilin sonra yorum yapın bence.küçük değilim biliyorum müdahale edemiceğmi

Kararını vermiş sana da bunu bildirmiş, henüz aranızda resmi bir şey de yok. Bırak gitsin, sen de kendine göre planlarını yap çünkü rüzgar eken fırtına biçer demişler.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır, aynı şeyi yapmak istediğinizde karşı tarafın tepkisi ne olurdu?
Hiç sorun edilmeyecekse sizden de bunu bekler.

İngilizce çok önemli ama ben otelde çalışarak ingilizcenin geliştirilebileceğini düşünmüyorum. Hatta babamda bu yaz bir tanıdığının otelinde çalışmamı istemişti ama ben kabul etmemiştim. Hoş geldiniz, şunu ister misiniz, yardıma ihtiyacınız var mı falan klasik kalıp cümleleri söyleyerek ingilizce geliştirmek çok zor. Ancak orada yabancı bir arkadaş edinebilir ve onunla vakit geçirip, uzun uzun farklı konulardan konuşabilirse ingilizcesini geliştirebilir. Erkek arkadaşımın gelen rus turistlerle arkadaş olup onlarla saatlerce gezmesini ister miydim? hayır. O yüzden bende gitmesini istemezdim sanırım :)

Bu konuda bencilce davranan siz olabilirsiniz ! Bir Erkeğin para kazanması çok önemli bir durum gayet düzgün bir ilişkiniz varsa boşuna sorun yaratmayın aksine onu destekleyin ciddi ilişkiler böyle sorunlarla yıpranmaz bence yanlış davranıyorsunuz nerede olduğu değil sizinle birlikte olduğu esastır güven varsa gerisi teferruattır sevgiler

Hahah hoşuma gitti konun. Gelsin Ruslar gitsin İngilizler hihi..

Genç delikanlı adam. Kanı kaynıyo. Görmek bilmek yaşamak istiyo. Haklıda ne diyeyim. Sanada 'para kazanmalıyım yabancı dil' diye yutturuyo. 'Hello baby, how are you, do you cant a coke or a fanta'dan ileriye gitmeyecek ingilizce eminim çok ileriye taşır onu hihi..

Kararını vermiş sanırım o. Sana kabullenip, adamı biraz rahat bırakmak düşer. Üzgünüm, ama aldatmayacağını filanda sanmazsan iyi edersin galiba. Yani çok seviyorsan kendini deli etme birak gitsin gelsin. Eger bu yazi zehir edeceksede sana, yol ver gitsin kendine eziyet etme ettirme.

Noktasi virgulune kadar katiliyorum.
Adam iyi niyetli olsa konu sahibi buraya konu acmak yerine anlayisli olurdu :)

X