- 23 Ağustos 2014
- 77
- 16
- 29
-
- Konu Sahibi cilekrecelii
1 buçuk yıllık ilişkim var.Üniversitede tanıştık seviyoruz ikimizde birbirimize güveniyoruz.Büyük bir hatamız olmadı kısaca sorunsuz bir ilişki.Kendisi ailesiyle alanyaya tatile gitti.Biraz yabancı dil öğrenmiş ve yaz tatilinde çalışmak için anlaşmş benim istemediğini bildiği halde. Biz bu yaz ailelere söyleyip tanıştırmayı planlanır. Ve bu dönemde benim ona çok ihtiyacım olucak yanımda olması gerekecek ama o çalışmak istiyorum diyo hem yabancı dil öğrenmek için hemde para biriktirmek için ama oyle buyuk meblağ kazanmıck Bencilce bi davranış değil mi bu?istemediğim hâlde Otel ortamında yabancılar arasında çalışmasını istemiyorum fikir verin bana
senin yaptığın bencilce bence.Çocuk dilini geliştirip para kazanmak istiyor güveniyosan bu konuda ona karışmazsın1 buçuk yıllık ilişkim var.Üniversitede tanıştık seviyoruz ikimizde birbirimize güveniyoruz.Büyük bir hatamız olmadı kısaca sorunsuz bir ilişki.Kendisi ailesiyle alanyaya tatile gitti.Biraz yabancı dil öğrenmiş ve yaz tatilinde çalışmak için anlaşmş benim istemediğini bildiği halde. Biz bu yaz ailelere söyleyip tanıştırmayı planlanır. Ve bu dönemde benim ona çok ihtiyacım olucak yanımda olması gerekecek ama o çalışmak istiyorum diyo hem yabancı dil öğrenmek için hemde para biriktirmek için ama oyle buyuk meblağ kazanmıck Bencilce bi davranış değil mi bu?istemediğim hâlde Otel ortamında yabancılar arasında çalışmasını istemiyorum fikir verin bana
Hahah hoşuma gitti konun. Gelsin Ruslar gitsin İngilizler hihi..
Genç delikanlı adam. Kanı kaynıyo. Görmek bilmek yaşamak istiyo. Haklıda ne diyeyim. Sanada 'para kazanmalıyım yabancı dil' diye yutturuyo. 'Hello baby, how are you, do you cant a coke or a fanta'dan ileriye gitmeyecek ingilizce eminim çok ileriye taşır onu hihi..
Kararını vermiş sanırım o. Sana kabullenip, adamı biraz rahat bırakmak düşer. Üzgünüm, ama aldatmayacağını filanda sanmazsan iyi edersin galiba. Yani çok seviyorsan kendini deli etme birak gitsin gelsin. Eger bu yazi zehir edeceksede sana, yol ver gitsin kendine eziyet etme ettirme.
senin yaptığın bencilce bence.Çocuk dilini geliştirip para kazanmak istiyor güveniyosan bu konuda ona karışmazsın
kursta teori var uygulama için öyle bir yerde çalışsın ki unutmasın akıcı konuşabilsin.Dil öğrenmek ,otelde çalışmk için illa turzm okuması şart değil.Çalışan erkekten değilde ailesinin eline bakan erkekten yakınBölümünün turizmle alakası hiç yok
Yabancı dili herkes kursa gidip oğreniyo beraber öğrenimi
Öyle çok para da istemiyorum aç değilz açıkta değilz elimiz ayağımz sağlam kazanırz paranızı
Orayı beğenip orda kalmak isterse nolxak
kursta teori var uygulama için öyle bir yerde çalışsın ki unutmasın akıcı konuşabilsin.Dil öğrenmek ,otelde çalışmk için illa turzm okuması şart değil.Çalışan erkekten değilde ailesinin eline bakan erkekten yakın
Yalan... En azından siz karşıdaki kişiye güvenmiyorsunuz. Korkmayın elin kızları da sizin sevgiliniz için gelmiyorlar Türkiye'ye.1 buçuk yıllık ilişkim var.Üniversitede tanıştık seviyoruz ikimizde birbirimize güveniyoruz.Büyük bir hatamız olmadı kısaca sorunsuz bir ilişki.Kendisi ailesiyle alanyaya tatile gitti.Biraz yabancı dil öğrenmiş ve yaz tatilinde çalışmak için anlaşmş benim istemediğini bildiği halde. Biz bu yaz ailelere söyleyip tanıştırmayı planlanır. Ve bu dönemde benim ona çok ihtiyacım olucak yanımda olması gerekecek ama o çalışmak istiyorum diyo hem yabancı dil öğrenmek için hemde para biriktirmek için ama oyle buyuk meblağ kazanmıck Bencilce bi davranış değil mi bu?istemediğim hâlde Otel ortamında yabancılar arasında çalışmasını istemiyorum fikir verin bana
profilde ki yaşını baz alarak söylüyorum bu kadar sıkar isen ilişkiniz yürümez özleyebilirsin askere gittiğinde de gitme mi diceksin.İleriki hayatında bu çalışmaları ona hep + olacak.Tekrar söylüyorum özlemek bahane değil güven meselesidir bu.Sende kendini geliştirmek için bu süre zarfında kurslara veya işe gidebilirsinHer ortamda her işte çalışabilick biri okurken bile boş kalmadı. Otel şart değildi. Ben burda ona hasret kalmak istemiyorum o beni özlemick mi orda yanında istemick mi.1 haftada bile özledim derken
Evet gerçekten ölüyorlar:) Bunu ben de çok merak ediyordum ne buluyorlar Türk erkeklerinde diye yurt dışına çıktım ve kendi gözlerimle gördüm.Türk erkekleri daha maço olduğundan çekici geliyor he bir de esmerse tadından yenmez yabancılar içinYalan... En azından siz karşıdaki kişiye güvenmiyorsunuz. Korkmayın elin kızları da sizin sevgiliniz için gelmiyorlar Türkiye'ye.
Kıçı kırık Türk milleti ne sanıyor kendini yahu... Bütün dünya zaten bizim erkekler için ölüyordu.