Dayanamadım yaptım şuna bakar mısınız ben mi silik çizgi görüyorum sadece lütfen yazar mısınızPazartesiye az kalmış eger adet olmazsazsaniz bekleyin test alıp yapın insallah istediğiniz sonucu alırsınız
Evet bende gördüm silik çizgi adetiniz gecikince bi daha yapın benceDayanamadım yaptım şuna bakar mısınız ben mi silik çizgi görüyorum sadece lütfen yazar mısınız
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için öyle yapıcamEvet bende gördüm silik çizgi adetiniz gecikince bi daha yapın bence
Allah inşallah banada nasip eder rica ederimTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için öyle yapıcam
Erken gebelik testi mi alsanız diyecektimKızlar reglim 1 şubat ama sabredemen sormak istiyorum benim normalde olucağım gün kasıklarım ağrırıdı ve olurdum şimdi bi kaç gün önceden başladı ara ara kasık ağrılarım oluyo böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
Bu mesajı gördüm bence varDayanamadım yaptım şuna bakar mısınız ben mi silik çizgi görüyorum sadece lütfen yazar mısınız
Ay ne siligi bence buradayim selam diyor nasil sevindimDayanamadım yaptım şuna bakar mısınız ben mi silik çizgi görüyorum sadece lütfen yazar mısınız
Bende gördüm canım kanla kesinleştir gözün aydın sağlıkla ilerler insallahDayanamadım yaptım şuna bakar mısınız ben mi silik çizgi görüyorum sadece lütfen yazar mısınız
İnşallah gecikirAy ne siligi bence buradayim selam diyor nasil sevindim
Gelişmeleri yazin mutlaka hayırlısı olur insallah
Ben de asiri mide bulantısı bas dönmesi yaşıyorum ama test yok elimde adet gecikmem olmadi
Ay ne siligi bence buradayim selam diyor nasil sevindim
Gelişmeleri yazin mutlaka hayırlısı olur insallah
Ben de asiri mide bulantısı bas dönmesi yaşıyorum ama test yok elimde adet gecikmem olmadi
Pazartesi yani adet günümde 109 3 gün sonra 380Merhaba canım bugün kan verdikten sonra sonucu bizimle de paylaş lütfen
Oy maşallah Allah sağlıcakla gelmesini nasip etsin inşallah hayırlı uğurlu olsunPazartesi yani adet günümde 109 3 gün sonra 380
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?