- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
-
- Konu Sahibi justfriendd
Uyku gelmeyince de uyunmuyor ha deyince.. ama cok erken satte kalkacakmissin. Uyumaya calis bi an once gec olmus saat iyice, senin tercihin tabi ama daha iyi olur diye diyorum, senin icin dogrusunu sen bilirsin yine deokulum uzak da ben de kalkıorum bazı durumlardan dolayı halan daha gözlerım acık uyumaya hıc nıyetım yok
uyuyom da cnm gebelıktenn sanırım saat beste uyanıyorum wcye gıdıyorrum 6 da tekrar 7 de tekrar zaten uykum kökunden kaçıo uyumam laızm ama zerre yok neyse ıyı geceler tatlım gıdıp deneyeyımUyku gelmeyince de uyunmuyor ha deyince.. ama cok erken satte kalkacakmissin. Uyumaya calis bi an once gec olmus saat iyice, senin tercihin tabi ama daha iyi olur diye diyorum, senin icin dogrusunu sen bilirsin yine de
önerıniz nedır cnm 15 tatılde okula mı gıdelım ya da yaz tatılınde aman dıgerlerı kıskanmasın yatıyo bunlar demesın dıye gıdıp boş suınıflarda mı oturalım kar yağdırdı diye mikaille anlaşma mı yapalım sakın kısın kar yagdırıp yolları kapatma aman dıye 19 mayısımız zaten alındı elımızden mınık bı kutlamayla yapıyoruz oluyo dılersenız onu da iptal edelım 23 nisanları da iptal edelım ne gerek var mıllı bayramlara di mi .....
ne bıleyım aklıma bunlar geldı ne yapalım da sıze yaranalım lütfen açıklayın
(bu arada lise sonda tercıhler yapılırken öğretmenlık de neymişşş hıhh dıyenlerden mısınız yoksa o tercıhlerı hıc yapmayanlardanmısınız)
Anladim simdi, tebrik ederim bebeginiz icin. Iyi geceler dilerim canim..uyuyom da cnm gebelıktenn sanırım saat beste uyanıyorum wcye gıdıyorrum 6 da tekrar 7 de tekrar zaten uykum kökunden kaçıo uyumam laızm ama zerre yok neyse ıyı geceler tatlım gıdıp deneyeyım
teşekkur ederım çok sagolunnnAnladim simdi, tebrik ederim bebeginiz icin. Iyi geceler dilerim canim..
Sizin yaptiginiz is ile ogretmenlerin yaptığı isi kiyaslamaniz bile sacma. Ne is yaptiginizi bilmiyorum ama boyle bir yorum yapiyor olmanız icin madende falan calisiyor olmalisiniz ki size hak verebileyim. Öğretmenler sizin.düşündüğünüz gibi yan gelip yatmiyor 40 tane cocukla ugrasiyor. Aksama sesi cikmiyor faranjitten. Gunde 6 saat hic durmadan ayakta ders anlatiyor. Annesinin babasının ugrasmadigi ilgilenmedigi cocuklarla tek tek ilgileniyor. Hatta oyle ogretmenler gordum ki birisi de kardesimin ogretmeni, sirf cocuklar mutlu olsun diye kendi cebinden bir dunya para harcayip hediyeler aliyor. Ki bir ogretmenin aldigi maas ortada. Belki sizin ve birçok kisinin yolundan bile gecmek istemeyecegi suyu bile olmayan koylerde calisiyor ogretmenler. Daha cok sey sayarim ama gerek yok uzatmaya. 15 tatil ogretmenler icin.ozel yapilmiyor. Tatil yapildigi icin ogretmenler okula gitmiyor bunu kavrayin once bir. Yaz tatili 2 ay diye de ogretmenlere yuklenmenizi anlamiyorum yazin gidip bos sinifta ders mi anlatsinlar? Bu kadar sig zihniyetli olmayin lutfen. 23 nisan, 19 mayis diye kucumsediginiz.ozel gunler bizim atalarımızın bize armagam ettigi bayramlardır ve o bayramlarin cok.onemli anlamlari vardir. Mesela 19.mayista Ataturk yurdu kurtarmak icin samsuna.cikmistir ve o gun.bu ulkenin kurtulusu icin.atilan ilk adimdir. Digerleri de.keza boyle. O ozel gunler bu guzel cocuklarin yeni nesillerin gecmisini ogrenmesi ve unutmamasi icin vardir. Biz o günlere tatil gozuyle bakmıyoruz. Ki universitede o bayramlar ve ozel gunler.icin bile ders aliyoruz. Yani.sizin sandiginiz kadar basit degil bu! Siz sadece tatilden ibaret sanıyorsunuz.o kadar kar tatili yaptılar.sonra 23 nisan 19 mayıs deyip hazırlık yapacagız diye saldılar 15 tatili hiç saymıyorum.biz ne yapalım
Sizin yaptiginiz is ile ogretmenlerin yaptığı isi kiyaslamaniz bile sacma. Ne is yaptiginizi bilmiyorum ama boyle bir yorum yapiyor olmanız icin madende falan calisiyor olmalisiniz ki size hak verebileyim. Öğretmenler sizin.düşündüğünüz gibi yan gelip yatmiyor 40 tane cocukla ugrasiyor. Aksama sesi cikmiyor faranjitten. Gunde 6 saat hic durmadan ayakta ders anlatiyor. Annesinin babasının ugrasmadigi ilgilenmedigi cocuklarla tek tek ilgileniyor. Hatta oyle ogretmenler gordum ki birisi de kardesimin ogretmeni, sirf cocuklar mutlu olsun diye kendi cebinden bir dunya para harcayip hediyeler aliyor. Ki bir ogretmenin aldigi maas ortada. Belki sizin ve birçok kisinin yolundan bile gecmek istemeyecegi suyu bile olmayan koylerde calisiyor ogretmenler. Daha cok sey sayarim ama gerek yok uzatmaya. 15 tatil ogretmenler icin.ozel yapilmiyor. Tatil yapildigi icin ogretmenler okula gitmiyor bunu kavrayin once bir. Yaz tatili 2 ay diye de ogretmenlere yuklenmenizi anlamiyorum yazin gidip bos sinifta ders mi anlatsinlar? Bu kadar sig zihniyetli olmayin lutfen. 23 nisan, 19 mayis diye kucumsediginiz.ozel gunler bizim atalarımızın bize armagam ettigi bayramlardır ve o bayramlarin cok.onemli anlamlari vardir. Mesela 19.mayista Ataturk yurdu kurtarmak icin samsuna.cikmistir ve o gun.bu ulkenin kurtulusu icin.atilan ilk gundur. Digerleri de.keza boyle. O ozel gunler bu guzel cocuklarin yeni nesillerin gecmisini ogrenmesi ve unutmamasi icin vardir. Biz o günlere tatil gozuyle bakmıyoruz. Ki universitede o bayramlar ve ozel gunler.icin bile ders aliyoruz. Yani.sizin sandiginiz kadar basit degil bu! Siz sadece tatilden ibaret sanıyorsunuz.
Su yazdiginizi 10 defa okuyun benim yazdiklarimla ne alakasi oldugunu bana anlatin sonra? Evet maas konusuna bencede girmeyin zira mecliste yatarak para kazananlara sesini.cikarmayan ama sinifta bogaz patlatan ogretmene verilen para cok gozukur size. Sadece gülüyorum..devletin kime ne verdiği ortada o yüzden maaş konusuna girmeyin.başınızı gece yatarken yastığa koyduğunuzda kendinizi sorgulayın.nasıl bir öğretmenim deyin.yok yapmam diyorsanız başka kurumlara geçin memur olun
Bayanlar bu bir dert değil aslinda ama sizlerle paylasmak istedim.
Internette karşıma çıktı.Bir bayan öğretmen gecen sene cekildigi tatil fotoğrafının altina ; yeter artik ne bitmez okulmus.Bitsinde kurtulayim tarzi bir şeyler yazmış.edebiyat öğretmeniymis kendisi.
eveti insaniz sikilabilir diyenler olucaktir fakat bana ilginc geldi.
ne bileyim istisnalar haricinde günümüzde ogretmenlik mesleginin boylesine insanlara kalmasina üzülüyorum
o kadar kar tatili yaptılar.sonra 23 nisan 19 mayıs deyip hazırlık yapacagız diye saldılar 15 tatili hiç saymıyorum.biz ne yapalım