böyle öğretmenlerin olmasi üzüyor

okulum uzak da ben de kalkıorum bazı durumlardan dolayı halan daha gözlerım acık uyumaya hıc nıyetım yok
Uyku gelmeyince de uyunmuyor ha deyince.. ama cok erken satte kalkacakmissin. Uyumaya calis bi an once gec olmus saat iyice, senin tercihin tabi ama daha iyi olur diye diyorum, senin icin dogrusunu sen bilirsin yine de

Uyku gelmeyince de uyunmuyor ha deyince.. ama cok erken satte kalkacakmissin. Uyumaya calis bi an once gec olmus saat iyice, senin tercihin tabi ama daha iyi olur diye diyorum, senin icin dogrusunu sen bilirsin yine de
uyuyom da cnm gebelıktenn sanırım saat beste uyanıyorum wcye gıdıyorrum 6 da tekrar 7 de tekrar zaten uykum kökunden kaçıo uyumam laızm ama zerre yok neyse ıyı geceler tatlım gıdıp deneyeyım

önerıniz nedır cnm 15 tatılde okula mı gıdelım ya da yaz tatılınde aman dıgerlerı kıskanmasın yatıyo bunlar demesın dıye gıdıp boş suınıflarda mı oturalım kar yağdırdı diye mikaille anlaşma mı yapalım sakın kısın kar yagdırıp yolları kapatma aman dıye 19 mayısımız zaten alındı elımızden mınık bı kutlamayla yapıyoruz oluyo dılersenız onu da iptal edelım 23 nisanları da iptal edelım ne gerek var mıllı bayramlara di mi .....

ne bıleyım aklıma bunlar geldı ne yapalım da sıze yaranalım lütfen açıklayın

(bu arada lise sonda tercıhler yapılırken öğretmenlık de neymişşş hıhh dıyenlerden mısınız yoksa o tercıhlerı hıc yapmayanlardanmısınız)

öğretmenin öyle platformlarda o şekilde yazmasını etik bulmuyorum.yazmaması için çok neden var.yukarıda saydıklarımı da nedenden sayabilirsiniz ancak yazması için bir sebep inanın bulamadım.ne yorgunluk ne şartlar böyle cümleler bir ögretmene yazdırmamalı.biraz basiret biraz zeka bunun için aslında yeter.dikkat edin yazmak diyorum.bir yerlerde birilerinin okuyabileceği bir yerlerde yayzmak diyorum

uyuyom da cnm gebelıktenn sanırım saat beste uyanıyorum wcye gıdıyorrum 6 da tekrar 7 de tekrar zaten uykum kökunden kaçıo uyumam laızm ama zerre yok neyse ıyı geceler tatlım gıdıp deneyeyım
Anladim simdi, tebrik ederim bebeginiz icin. Iyi geceler dilerim canim..

o kadar kar tatili yaptılar.sonra 23 nisan 19 mayıs deyip hazırlık yapacagız diye saldılar 15 tatili hiç saymıyorum.biz ne yapalım
Sizin yaptiginiz is ile ogretmenlerin yaptığı isi kiyaslamaniz bile sacma. Ne is yaptiginizi bilmiyorum ama boyle bir yorum yapiyor olmanız icin madende falan calisiyor olmalisiniz ki size hak verebileyim. Öğretmenler sizin.düşündüğünüz gibi yan gelip yatmiyor 40 tane cocukla ugrasiyor. Aksama sesi cikmiyor faranjitten. Gunde 6 saat hic durmadan ayakta ders anlatiyor. Annesinin babasının ugrasmadigi ilgilenmedigi cocuklarla tek tek ilgileniyor. Hatta oyle ogretmenler gordum ki birisi de kardesimin ogretmeni, sirf cocuklar mutlu olsun diye kendi cebinden bir dunya para harcayip hediyeler aliyor. Ki bir ogretmenin aldigi maas ortada. Belki sizin ve birçok kisinin yolundan bile gecmek istemeyecegi suyu bile olmayan koylerde calisiyor ogretmenler. Daha cok sey sayarim ama gerek yok uzatmaya. 15 tatil ogretmenler icin.ozel yapilmiyor. Tatil yapildigi icin ogretmenler okula gitmiyor bunu kavrayin once bir. Yaz tatili 2 ay diye de ogretmenlere yuklenmenizi anlamiyorum yazin gidip bos sinifta ders mi anlatsinlar? Bu kadar sig zihniyetli olmayin lutfen. 23 nisan, 19 mayis diye kucumsediginiz.ozel gunler bizim atalarımızın bize armagam ettigi bayramlardır ve o bayramlarin cok.onemli anlamlari vardir. Mesela 19.mayista Ataturk yurdu kurtarmak icin samsuna.cikmistir ve o gun.bu ulkenin kurtulusu icin.atilan ilk adimdir. Digerleri de.keza boyle. O ozel gunler bu guzel cocuklarin yeni nesillerin gecmisini ogrenmesi ve unutmamasi icin vardir. Biz o günlere tatil gozuyle bakmıyoruz. Ki universitede o bayramlar ve ozel gunler.icin bile ders aliyoruz. Yani.sizin sandiginiz kadar basit degil bu! Siz sadece tatilden ibaret sanıyorsunuz.

Sizin yaptiginiz is ile ogretmenlerin yaptığı isi kiyaslamaniz bile sacma. Ne is yaptiginizi bilmiyorum ama boyle bir yorum yapiyor olmanız icin madende falan calisiyor olmalisiniz ki size hak verebileyim. Öğretmenler sizin.düşündüğünüz gibi yan gelip yatmiyor 40 tane cocukla ugrasiyor. Aksama sesi cikmiyor faranjitten. Gunde 6 saat hic durmadan ayakta ders anlatiyor. Annesinin babasının ugrasmadigi ilgilenmedigi cocuklarla tek tek ilgileniyor. Hatta oyle ogretmenler gordum ki birisi de kardesimin ogretmeni, sirf cocuklar mutlu olsun diye kendi cebinden bir dunya para harcayip hediyeler aliyor. Ki bir ogretmenin aldigi maas ortada. Belki sizin ve birçok kisinin yolundan bile gecmek istemeyecegi suyu bile olmayan koylerde calisiyor ogretmenler. Daha cok sey sayarim ama gerek yok uzatmaya. 15 tatil ogretmenler icin.ozel yapilmiyor. Tatil yapildigi icin ogretmenler okula gitmiyor bunu kavrayin once bir. Yaz tatili 2 ay diye de ogretmenlere yuklenmenizi anlamiyorum yazin gidip bos sinifta ders mi anlatsinlar? Bu kadar sig zihniyetli olmayin lutfen. 23 nisan, 19 mayis diye kucumsediginiz.ozel gunler bizim atalarımızın bize armagam ettigi bayramlardır ve o bayramlarin cok.onemli anlamlari vardir. Mesela 19.mayista Ataturk yurdu kurtarmak icin samsuna.cikmistir ve o gun.bu ulkenin kurtulusu icin.atilan ilk gundur. Digerleri de.keza boyle. O ozel gunler bu guzel cocuklarin yeni nesillerin gecmisini ogrenmesi ve unutmamasi icin vardir. Biz o günlere tatil gozuyle bakmıyoruz. Ki universitede o bayramlar ve ozel gunler.icin bile ders aliyoruz. Yani.sizin sandiginiz kadar basit degil bu! Siz sadece tatilden ibaret sanıyorsunuz.

devletin kime ne verdiği ortada o yüzden maaş konusuna girmeyin.başınızı gece yatarken yastığa koyduğunuzda kendinizi sorgulayın.nasıl bir öğretmenim deyin.yok yapmam diyorsanız başka kurumlara geçin memur olun

devletin kime ne verdiği ortada o yüzden maaş konusuna girmeyin.başınızı gece yatarken yastığa koyduğunuzda kendinizi sorgulayın.nasıl bir öğretmenim deyin.yok yapmam diyorsanız başka kurumlara geçin memur olun
Su yazdiginizi 10 defa okuyun benim yazdiklarimla ne alakasi oldugunu bana anlatin sonra? Evet maas konusuna bencede girmeyin zira mecliste yatarak para kazananlara sesini.cikarmayan ama sinifta bogaz patlatan ogretmene verilen para cok gozukur size. Sadece gülüyorum..

Ne alaka yahu.. böyle öğretmenler derken ? Öğretmen de insan, başka mesleklerdeki insanlar da diyebilir bunu, normaldir. Ben ogrenciyken de öğretmen olduktan sonra da yaz tatillerini sevmeyen biriydim. Iki yildir oyle bir okuldayim ki aşırı derece bıktım ve arkadaslarla da konusurken hep bahsederim. hele de bu yıl tatil gelsin de dinleneyim diye can atıyordum resmen. o bayanın yerinde olsam o sekilde hissediyorsam yazardım bende öyle, kime ne ki ? Bir doktor da benzer bir şey yazabilirdi.

Valla ben her mesleğe böyle bakarım sıkılır falan okey de ,öğretmenlik bambaşka ya .Benim gözümde evet kutsal bir meslek.Çünkü insanları yobaz hale de getirir,filozof da yapar.Bu öğretmenin elinde.
Bizim bazı öğretmenlerimiz o kadar aşkla yapıyorlar ki işlerini şuan bazı fikirleri kesinlikle değişmez dediğim arkadaşlarım bile,düşünüyorlar ,araştırıyorlar vs. Yani bence bir öğretmenin mesleğini aşkla yapması çok önemli.
Tabi ki bunalabilir orası ayrı ama anlıktır o .

Vicdanla ilgili mesaj yszan arkadasa hitaben: maas konusuna hic girmiyorum bile zira konusabilecegimiz bir maasimiz yok:KK66: ancak gecen gun katildigim bi kongre de bir universite hocasinin su sozunu unutmuyorum. Aynaya bakin ve allaha dua edin ki ilerde benim çocuklarıma da allah insallah benim gibi bir ogretmen nasip eder. Eger bunu diyebiliyorsaniz siz olmussunuzdur. Dusundum ve icten bir amiiiiiin dedim. Ben bu doyumu sagladiktan sonra kimin ne dediginin hic bir onemi yok zira davulun sesi uzaktan cok hos gelir:KK14:

Bayanlar bu bir dert değil aslinda ama sizlerle paylasmak istedim.
Internette karşıma çıktı.Bir bayan öğretmen gecen sene cekildigi tatil fotoğrafının altina ; yeter artik ne bitmez okulmus.Bitsinde kurtulayim tarzi bir şeyler yazmış.edebiyat öğretmeniymis kendisi.
eveti insaniz sikilabilir diyenler olucaktir fakat bana ilginc geldi.
ne bileyim istisnalar haricinde günümüzde ogretmenlik mesleginin boylesine insanlara kalmasina üzülüyorum

iyi de neticede bu bir iş ve insanlar sıkılabiliyor... okulda işini iyi yapıyor ise iç dünyasında ne hissettiğini yargılamak bizlere düşmez

Öğretmen dediğiniz kişi de bir insan nihayetinde. Konuyu kutsallığa dayayıp öğretmenlerle uğraşmaktan vazgeçin artık. Annelik de kutsaldır. Şurada doğumuma 1 hafta kadar kaldı. Hamileliğin son dönemi gerçekten zor ve insan artık sıkılıyor, bitsin istiyor. Bırakın maaşı, mesleği insan bunun bile bitmesini isteyebiliyorsa öğretmenin dönemin bitmesini istemesi çok mu? Kutsal deyip deyip de bulduğunuz her fırsatta öğretmenleri aşağıladığınız farkında mısınız? Bu kutsallığı öğretmenlerden alıp götüren sizin gibi zihniyetler! Tatiline laf eden kişiler de lütfen bu mesleğin koşullarının böyle olduğunu kabul etsinler. Doktor tedavisi biten hastayı hastanede tutamıyorsa öğretmen de dönemi biten öğrenciyi okulda tutacak değil. Madem o kadar hoşunuza gidiyordu neden öğretmen olmadınız? 8-5 çalışanları da çok yakından görüyorum. Öğretmenin yarısı kadar bile mesai yapamayan o kadar çok memurumuz var ki. Ha bu arada öğretmen de değilim. Ama öğretmen(ler)imi de kimseye ezdirmem. Öğretmenliği kutsallaştıran zihniyetin davranış şekli de bu olmalıdır. İki yüzlülük yapmayın!

o kadar kar tatili yaptılar.sonra 23 nisan 19 mayıs deyip hazırlık yapacagız diye saldılar 15 tatili hiç saymıyorum.biz ne yapalım

Ne yapsınlar okul yok da maaş almayıp ek işe mi girsinler mesela? Siz de öğretmenlik seçseydiniz. Öğretmenlik mesleğinin böyle olduğunu biliyordunuz heralde. Adliyeler adli tatile giriyor. Hakim savcılara da ek iş bulalım mı?

Öğretmenlik o kadar kutsalsa gelin elimi öpün arkadaşlar, bi dua edin, bi teşekkür edin ne bileyim. Yok değilse konuşmaktan vazgeçin çünkü herkesin tatil kıskançlığından konuştuğunu biliyoruz. Alın o tatiller sizin olsun çünkü ben bir şey anlamıyorum. Bakın normalde tatile girdik ama bir velim benden ödev istedi, tatil kitabındakiler basit oluyormuş da ben hazırlarmıymışım. Olur dedim tabi çalışacaksa seve seve, kaç gündür oturup onu hazırlamaya çalışıyorum misal. Mesai saati dışında sorunlu öğrencilere yapılan veli ziyaretlerini, milli bayram kutlama çalışmalarını, yok hocam bi 15 dakika çocuğa şu konuyu anlatsanızları, çocukların kıyafetiydi, kartonuydu ucuzunu araştırmak için harcanan zamanı, gönülden yapılan etütleri, bütün günü kaplayan gezileri vs sayarsak milletin düşindüğü kadar rahat olmadığımız anlaşılır.
Hem bu derece güzel ve rahatsa siz de öğretmen olun, okuyun yani geç değil. Hee zor geliyorsa da bu zorluğu başarmış insanlara azıcık saygı duyun.

Valla sen ne diyosunki ben bebeğim.için sahibinden.comdan oyun halisi aldim bayan öğretmenedi esi doktor elazigdalar, bana 3 oyuncagi eksik yolladi hherşeyi tam demesine rağmen birde eksik deyince cirkeflesti sen bana nasil böyle dersin diye....ben hala soktayim aylar geçti bir eğitimci ya cocuklarimizi emanet ediyoruz.birde ikinci hali hediye gelmiş bu sifirdi öyle dedi, geldiki kullanilmis tabiki.hakkimi asla helal etmiyorum.parami yolla dedim yollamadi...yani kandirilmis olmak uzuyo en çokta parayi geciyorum artik dürüst olabilirdi...yani demek istediğim ben yapiyim herkes yapsin ama zeynep OGRETMEN yapmayacaktı.

X