- 27 Aralık 2014
- 57
- 53
-
- Konu Sahibi justfriendd
Öğretmen olmayan anlayamaz.
Günümüzdeki öğretmenlerin hepsi süper demiyorum, çok kötü öğretmenler var. Ama günümüz koşullarında hele de sıkıntılı okullarda öğretmenlik yapmak gerçekten bir işkence. İntihar etmeyi bile düşündürebilir.
mısal senın sınıfında kan davası yuzunden konusmayın ıkı öğrencıyı yanlışlıkla gurup çalışmasında yan yana oturttun dıye velı bastı mı hıc okulu
Acaba bazi insanlarin hayati çok mu rahat da böyle dertler ariyorlar kendilerine.Bayanlar bu bir dert değil aslinda ama sizlerle paylasmak istedim.
Internette karşıma çıktı.Bir bayan öğretmen gecen sene cekildigi tatil fotoğrafının altina ; yeter artik ne bitmez okulmus.Bitsinde kurtulayim tarzi bir şeyler yazmış.edebiyat öğretmeniymis kendisi.
eveti insaniz sikilabilir diyenler olucaktir fakat bana ilginc geldi.
ne bileyim istisnalar haricinde günümüzde ogretmenlik mesleginin boylesine insanlara kalmasina üzülüyorum
Bayanlar bu bir dert değil aslinda ama sizlerle paylasmak istedim.
Internette karşıma çıktı.Bir bayan öğretmen gecen sene cekildigi tatil fotoğrafının altina ; yeter artik ne bitmez okulmus.Bitsinde kurtulayim tarzi bir şeyler yazmış.edebiyat öğretmeniymis kendisi.
eveti insaniz sikilabilir diyenler olucaktir fakat bana ilginc geldi.
ne bileyim istisnalar haricinde günümüzde ogretmenlik mesleginin boylesine insanlara kalmasina üzülüyorum
önerıniz nedır cnm 15 tatılde okula mı gıdelım ya da yaz tatılınde aman dıgerlerı kıskanmasın yatıyo bunlar demesın dıye gıdıp boş suınıflarda mı oturalım kar yağdırdı diye mikaille anlaşma mı yapalım sakın kısın kar yagdırıp yolları kapatma aman dıye 19 mayısımız zaten alındı elımızden mınık bı kutlamayla yapıyoruz oluyo dılersenız onu da iptal edelım 23 nisanları da iptal edelım ne gerek var mıllı bayramlara di mi .....o kadar kar tatili yaptılar.sonra 23 nisan 19 mayıs deyip hazırlık yapacagız diye saldılar 15 tatili hiç saymıyorum.biz ne yapalım