• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler böyle ihmale vahşet denir

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
balıkesirde 24 haftalık doğan 500 gr lık bebeğin ikizi ölünce diğerini küvöze koymuşlar 36 saat sonra öldü demişler kutuda aileye vermişler bebek paketlenmiş kutuda 2 saat kapalı kalmış açtıklarında yaşadığı anlaşılmış ama maalasef tekrar hastanede vefat etmiş. bu nasıl doktor nasıl insanlık allah sizi kahretsin 9 yıl uğraşıp tüp bebek yapmışlar onuda öldürdüler gözgöre göre senağlamasenağlamasenağlama:kızgın::kızgın::kızgın::1no2::a015::a015:

vallahi yaa ne apatallikmis öyle yok canim türkiyede degil heryerde var böyle hayvana verdikleri degeri birazada insana verseler ya.cok oluyor böyle vakalar bu ne ilk ne de son olcak ama insallah son olur.

bu haberi ben de bugün okudum
kadını zaten çocuğu olmuyormuş tüp bebekle olmuş
ikiz doğmuş biri ölü diğeri küvezde
sonra öbürünü de öldü diye vermişler
ölüm kağıdını vermişler
bebeğin kefeni falan alınmış
anneciği bir kez daha göreyim demiş o zaman anlamışlar
zaten 550 gram küvezde kalması lazım 5 saat açıkta kalmış

erken doğan bebeğe dr.lar önem vermiyo..öldümü hemen bi kutu bul koy..ne büyük rezillik o dr.ları insan öldürme suçundan yargılamalılar:kızgın:..inşallah bunu yaparlar..yazık yaaa merhamet kalmamış..onlar öldürdü o mahsumu..ailesi işin peşini bırakmaz inşallah sabır diliyorum ailesine..çok çok zor :delphin:

resmen vahset o annenin yüregi kimbilir nasıl yanmıstırsenağlamahipokrat yemininde insan olcaklarına dair yemin etseler ya :mymeka:her canlı bir bireydir ilkesinden yola cıksalar ya

az once haberlerde gorunce tuylerim diken diken oldu resmen...
insan hayatinin oneminin olmadigi ulkemde gun gecmiyorki bi saglik SIKINTISIYLA basimiz one egilmesin...
artik yanlis giden bu duzene dur denilmesi gerek...
malesefki saglik alaninda en cok gelistigimiz alan estetik...
yeterli kuvezlerin bulunmadigi hastanelerde milyon dolarlik lazer estetik aletleri var..
umarim bu son olur...umarimCADIARZU

Son düzenleme:
lanet olsun böyle insanlara ya hamileyim i,nanın korkıar oldum herşeyden herşey din iman para olmuş ülmkemizde açsan sana ekmek yok yavrunada küvez ne biçim adalet nereye gidiyoz böyle lanet olsun yaaaaaa günah degilmi o meleklerie onların günahı ne annlerinin günahı neeee

imkanım olsa sadece yenidoğan yoğun bakım ünitesine ve bebeklere harcarım.en büyük hayalim hele bebeğim olduktan sonra hayallerim iyice yön değiştirdi.umarım çok zengin olurumda bir sürü evlatlık alırm.hastane yuva okul yaptırırım.

ya böyle birsey olduguna insan inanmak bile istemiyor , nasil yapar bunu bu doktorlar yani cocugu öldü diye teslim ediyorlar olurmu böyle sey bunlarin tamamiyle kontrol yapma kabiliyetleri yokmu ?O Anneye Allah bol sabir versin........

hamile annelerin psikolojisinden anlamayan,herhangi bişe ters gidince erken doğum riski olunca hamile annenin yüzüne 'doğarsa ölür' diyen,yaşananları umursamaz karşılayan BÜTÜN DOKTORLARI kınıyorum

hamile annelerin psikolojisinden anlamayan,herhangi bişe ters gidince erken doğum riski olunca hamile annenin yüzüne 'doğarsa ölür' diyen,yaşananları umursamaz karşılayan BÜTÜN DOKTORLARI kınıyorum

Ben doktoruma 31+2 de gittim ve kendim bile hissediyordum birşeyler olduğunu bende birden ödem oldu şiştim tansiyonum oynadı doktorum bana bunlar normal dedi ve gönderdi eve tekrar. 31+5 de suyum geldi. Doktorumu aradım dedimki suyum geldi ben alamam bebeği doğarsa ölebilir dedi yoğun bakım ünitesi olan hastaneye git dedi. Demek istediğim benim doktorum eğer 31+2 de gittiğim kontrolde beni yönlendirip yatırsa iğnelerimi vursa bebeğim doğduğunda sorunsuz doğabilirdi. Belki bir kaç gün kalırdı küvezde ama 45 gün hergün ölüp ölüp hastane yolunda dirilmezdim. Doktorların hepsi çok hatalı hemde çokkkkkkk... Bende onların yüzünden çektim bu kadar acıyı ve hala çekiyorumm bebeğimin sağlığından... Can bu yaa bebekk bizim yüreğimiz nasıl bu kadar insan hayatına karşı umursamaz olurlar.. Bu kadar ucuz olamaz öldü kaldır at demekle bu kadar olmaz ya... :(

haklısınız başına gelmeyince anlamıyor insanoğlu herhalde .gerçi temenni etmem ama empati filan yok bunlarda

Back