Senin annen aynı şeyi görümcen için söylese ne olurdu? Eşine bir sor ona göre hareket etsin. Terbiyesiz kadın yuh ya...
Üc ay öncede esime Facebookta yine sunu yazmis bide oglum keske o kizla evlenmeseydin evini yiktin ...
Ya kadin sözde beni cok seviyorduu iki yüzlü..
Burda da eşinin tavrını koyması gerekiyor annesine. Madem görmek istiyordu doğum da ve 5 ay içinde aklı nerdeymişGlrüsmüyorum yüzünü bile görmek istemiyorum , kadin saka gibi ama bebegi getirin göreyim demesi beni cildirti.
E kocan hala ne diye teklif ediyo hayret bişey ille gel annemi yol diyo
Burda da eşinin tavrını koyması gerekiyor annesine. Madem görmek istiyordu doğum da ve 5 ay içinde aklı nerdeymiş
Annesinin huyu böyleymiste , zaten hastaymista yasliymista yahu bananeEe bu ailede kimse kimseyi ciddiye almıyor ne iş? Kocana okut burayı anasının nasıl bir gerizekalı olduğunu anlaması için...daha da anlamayıp bizide ciddiye almıyorsa kusura bakma kocanda adam değil..başkasının namusuna laf etmek olağan galiba onlarda...
ona ne manyak kadın,başka oğlumu var ona mı alacak ne?Merhaba hanimlar , cok uzun yazabilirim lütfen simdiden kusura bakmayin...
Sorun kaynanam önceleri asla sorun yasamadik sözde beni kizi gibi severdi.. konuya geleyim bundan yaklasik 9 ay önce esimin telefona Facebooktan mesaj geldi facede acik oldugu icin bende okudum mesajda aynen su yaziyor "Menesanin kiz kardesi erkeklerle ystiyor doktor kontrolüne götürsünler kizim öyle dedi" bu arada kizi 17 yasinda benin kiz kardesimle yasit ben tabii cildirdim aldim elime telefonu kaynanama actim hangi hakla böylr bi iftira attigini sordum kadin papagan gibi doktora gidin rapor getirin diye tuturdu bende agzima geleni saydim hade diyelim kiz kardesim böyle bisey yapti sanane sanami kalmis ispati neyse görümcemle yüzlestim annesinin yaninda ben asla anneme öyle bisey demedim uydurudor dedi esimde annemin böyle huylari var dedi ve ben görüsmeyi kestim bidaha görüsmedim dogum yaptim suan 5 aylik kizim var hastaneye gelmedi esimi bile kutlamadi..
Simdi esimle tekrar görüsüyoröar ve esimde bana anneme gideriz haftaya dedi bebeegi görsün demezmi , ben asla gitmem kizimida onun ayagina götürmem dedim o kimki ben öyle yalancinin ayagina gidicem dedim. Esim hala onun koluna girip gidecegimi saniyor.
Olay bunlada kalmadi kadin bide annemi carsida görüp anneme olayi anlatiyor annemde tabii agzinin payini verince anneme dönüp diyoki herkes üstünüzden gecmis... ben haystimda böylr terbiyesiz yüzsüz bi kadin görmedim bidaha bana selam yoluyo esimle midemi bulandiriyo resmen..
esinede sunu soyle bir de daha anama gidelim dersen bosanma islemlerini baslatirim de sen gene sakin davranmissin benim kaynanam kiz kardesimin namusuna laf soyleyecek adamida bosarim hepsini hayatimdan cikaririm tabi genede buyuk konusmayim daBide bana yalakalik yapmazmi ceveap vermiyorum , ama birgün cok kötü patlayacagim bundan eminim...
bak gene diyorum buyuk konusmayayim ben boyle bir durumda esime ya anan ya ben derdim ya bu namus baska bir seye benzemez tabi kimse kizmasin herkes istedigi gibi yasayabilir herkes kendinden sorumludur"Sorun kaynanam" yazmışsınız ama bence sorun sizi bu olanlara rağmen annesine götürmek isteyen eşiniz.
Katılıyorum eşinin annesi zamanında fazla fındık kırmış olabilir akli dengesini uçkurla kaybedecek kadar dengesizleşip torununa torbasına sağına soluna or....bu diyebilecek kadar basitleşmiş bir kadından her şeyi beklerim..torunu görünce oğlum bu senden değil deyip çocuğa zarar verebilir.nerde kafayı böyle milletin uçkuruyla bozmuş biri varsa, altından her türlü çılgın fantazi çıkıyor ben bunu bilir bunu söylerim
konuya gelince, eşinize öyle sert çıkın ki bidaha lafını dahi edemesin, böyle bir terbiyesizlik kaldırılamaz.