Böyle iftiraci Kaynana görmedim...

Senin annen aynı şeyi görümcen için söylese ne olurdu? Eşine bir sor ona göre hareket etsin. Terbiyesiz kadın yuh ya...

Kac aydir hic göemüyordum konusu acilmiyodu biraz olsun sinirlerim yatismisti , ama bugün tekrar sinirlerimi hoplati...

Glrüsmüyorum yüzünü bile görmek istemiyorum , kadin saka gibi ama bebegi getirin göreyim demesi beni cildirti.
Burda da eşinin tavrını koyması gerekiyor annesine. Madem görmek istiyordu doğum da ve 5 ay içinde aklı nerdeymiş

Ee bu ailede kimse kimseyi ciddiye almıyor ne iş? Kocana okut burayı anasının nasıl bir gerizekalı olduğunu anlaması için...daha da anlamayıp bizide ciddiye almıyorsa kusura bakma kocanda adam değil..başkasının namusuna laf etmek olağan galiba onlarda...
Annesinin huyu böyleymiste , zaten hastaymista yasliymista yahu banane

çüşş eşinede çüş kusura bakma
torununa da yapmış aynını
senin kızınada aynısı yapacağı kesin :KK57:

Kardeşim hakkında böyle konuşan bi insanla hiç bi kuvvet gorusturemezdi beni.

Bende tepkinizi koyun eşinize güzelce kararlılığınızı anlasın.

Merhaba hanimlar , cok uzun yazabilirim lütfen simdiden kusura bakmayin...
Sorun kaynanam önceleri asla sorun yasamadik sözde beni kizi gibi severdi.. konuya geleyim bundan yaklasik 9 ay önce esimin telefona Facebooktan mesaj geldi facede acik oldugu icin bende okudum mesajda aynen su yaziyor "Menesanin kiz kardesi erkeklerle ystiyor doktor kontrolüne götürsünler kizim öyle dedi" bu arada kizi 17 yasinda benin kiz kardesimle yasit ben tabii cildirdim aldim elime telefonu kaynanama actim hangi hakla böylr bi iftira attigini sordum kadin papagan gibi doktora gidin rapor getirin diye tuturdu bende agzima geleni saydim hade diyelim kiz kardesim böyle bisey yapti sanane sanami kalmis ispati neyse görümcemle yüzlestim annesinin yaninda ben asla anneme öyle bisey demedim uydurudor dedi esimde annemin böyle huylari var dedi ve ben görüsmeyi kestim bidaha görüsmedim dogum yaptim suan 5 aylik kizim var hastaneye gelmedi esimi bile kutlamadi..
Simdi esimle tekrar görüsüyoröar ve esimde bana anneme gideriz haftaya dedi bebeegi görsün demezmi , ben asla gitmem kizimida onun ayagina götürmem dedim o kimki ben öyle yalancinin ayagina gidicem dedim. Esim hala onun koluna girip gidecegimi saniyor.
Olay bunlada kalmadi kadin bide annemi carsida görüp anneme olayi anlatiyor annemde tabii agzinin payini verince anneme dönüp diyoki herkes üstünüzden gecmis... ben haystimda böylr terbiyesiz yüzsüz bi kadin görmedim bidaha bana selam yoluyo esimle midemi bulandiriyo resmen..
ona ne manyak kadın,başka oğlumu var ona mı alacak ne?

üstüne vazife olmayan şeylere karışanlara büyük gıcığım var

Bide bana yalakalik yapmazmi ceveap vermiyorum , ama birgün cok kötü patlayacagim bundan eminim...
esinede sunu soyle bir de daha anama gidelim dersen bosanma islemlerini baslatirim de sen gene sakin davranmissin benim kaynanam kiz kardesimin namusuna laf soyleyecek adamida bosarim hepsini hayatimdan cikaririm tabi genede buyuk konusmayim da

Yani Menesa, bu olay öyle "ehehe yaşlı işte kafası kaçmış" falan diye geçiştirilip, sinirler yatışınca tatlıya bağlanacak bir olay değil bana göre. Velev ki söylenenler doğru olsun, "kusuru örtmede gece gibi ol" denir, taa annene varana kadar bunu 7 düvele anlatıp hala ısrarla söylediğinin arkasında durmaya çalışmak....
Başta kız kardeşin olmak üzere senden, annenden ve ailenden samimiyetle özür dilemediği müddetçe asla görüşme. Eşin çok bayılıyorsa annesine kendi gitsin, ben olsam ben de göndermezdim çocuğumu neme lazım, "çocuk tüpçüye mi benziyor ne?" bile diyebilir. Karaktersizliği bulaşmasın, eşin çok ısrarcı ise rest çekmelisin bence.

nerde kafayı böyle milletin uçkuruyla bozmuş biri varsa, altından her türlü çılgın fantazi çıkıyor ben bunu bilir bunu söylerim :KK70:
konuya gelince, eşinize öyle sert çıkın ki bidaha lafını dahi edemesin, böyle bir terbiyesizlik kaldırılamaz.

"Sorun kaynanam" yazmışsınız ama bence sorun sizi bu olanlara rağmen annesine götürmek isteyen eşiniz.
bak gene diyorum buyuk konusmayayim ben boyle bir durumda esime ya anan ya ben derdim ya bu namus baska bir seye benzemez tabi kimse kizmasin herkes istedigi gibi yasayabilir herkes kendinden sorumludur

nerde kafayı böyle milletin uçkuruyla bozmuş biri varsa, altından her türlü çılgın fantazi çıkıyor ben bunu bilir bunu söylerim :KK70:
konuya gelince, eşinize öyle sert çıkın ki bidaha lafını dahi edemesin, böyle bir terbiyesizlik kaldırılamaz.
Katılıyorum eşinin annesi zamanında fazla fındık kırmış olabilir akli dengesini uçkurla kaybedecek kadar dengesizleşip torununa torbasına sağına soluna or....bu diyebilecek kadar basitleşmiş bir kadından her şeyi beklerim..torunu görünce oğlum bu senden değil deyip çocuğa zarar verebilir.

Benim kızkardeşime -yapsın yapmasın- bunu diyenin alnını karışlarım. Görüşme kesinlikle. Olayı annene kadar götürmüş manyak kadın.

Hayır eşindeki rahatlık da anlaşılır gibi değil. Biri onun kızkardeşine iftira atsa hiçbirşey olmamış gibi konuşacak mıymış yani?

Kesinlikle görüşme ve eşine de bu konuda göz dağı ver.

X