Kesinlikle özür felan olmadi..Döverim ki
Eşin de şuursuz heralde, bir özür bir telafi mi oldu ki hiçbir şey olmamış gibi sana bu teklifle geliyo
annem beni böyle birşey için doktora götürse ömrü billah bakmam yüzüne.Allah sabır versin Menesacım.Evet , kadin papagan gibi twkrarladi zaten benide cileden cikaran bu oldu...
Sanane kimene!!
Bide bana diyoki utanmadan ben kizimi herzaman kontrole götürürüm ne olur ne olmaz...
Üc ay öncede esime Facebookta yine sunu yazmis bide oglum keske o kizla evlenmeseydin evini yiktin ...Senin için de demiştir benzer şeyler
Okurken şoka girdim. Yerden göğe kadar haklısınKadin kafayi yemis resmen , kendini affetirmeye calisinca bile hala hakli oldugunu idda ediyo .
Yok benim anlamadigim böyle konular cok normalmis bunlarin arasinda terbiyesizler.annem beni böyle birşey için doktora götürse ömrü billah bakmam yüzüne.Allah sabır versin Menesacım.
Yakaligina devam ederse , öyle olucak zaten sanirimUzak dur!
Bazi gelinler varya sac bas yolar. Senin kaynanaya oyle gelin lazim hak ediyo
Glrüsmüyorum yüzünü bile görmek istemiyorum , kadin saka gibi ama bebegi getirin göreyim demesi beni cildirti.Çok büyuk terbiyesizlik ne pis ağızlı bir kadınmış hem ona neymiş bide doktora götürün diyo şaka gibi.
Psikolojik sorunları var heralde bende kesinlikle görüşmezdim
oo nereye düştün bacım sennYok benim anlamadigim böyle konular cok normalmis bunlarin arasinda terbiyesizler.
kesinlikle bende öyle düşünüyorum10-15 sene sonra kendi torununa da iftira atar bu kadın. Uzak durun.
Cok haklisin 16 yasinda bi torunu var kiza aynen dedigin gibi iftira atmis onlarlada görüsmüyorlar...10-15 sene sonra kendi torununa da iftira atar bu kadın. Uzak durun.
Ne olduğu belli. Senin de kızın var. Durum vahim.Cok haklisin 16 yasinda bi torunu var kiza aynen dedigin gibi iftira atmis onlarlada görüsmüyorlar...
Kimse kadini ciddiy3 almadigi icin , konu kapandHayatından çıkar gitsin. Çok büyük iftira atmış , eşine şaka geliyor herhalde durum .
Gercekten kendisi bana bunu binkere tekrarlayarak söyledi kizini götürdüm diyeKendi kızını da mı düzenli olarak kontrole götürüyormuşBir de ne olur ne olmaz mıymış
Kaynanan o şekilde mi büyümüş, bunu normal karşılıyor. Allah akıl fikir versin. Net olarak uzak durun. Yarın bir gün aynısını senin kızına da yapar.