Böyle iftiraci Kaynana görmedim...

Döverim ki

Eşin de şuursuz heralde, bir özür bir telafi mi oldu ki hiçbir şey olmamış gibi sana bu teklifle geliyo
Kesinlikle özür felan olmadi..
Bie kez carsida karsilasinca , bana sunu dedi ben hakliydim dogru söyleyeni Dokuz köyden kovarlar..
Cevap vermeden gittim...
Oan orda kalsam kesin sacini basini yolacaktim..

Çok büyuk terbiyesizlik ne pis ağızlı bir kadınmış hem ona neymiş bide doktora götürün diyo şaka gibi.
Psikolojik sorunları var heralde bende kesinlikle görüşmezdim

Küçük bir kıza iftira atılır mı yaşındanda mı utanmıyor? Hiç başına dert alma eşinle konuş götürmeyin bebeği ben korkarım o insandan. Onun annesi gitsin görsün kocan ama hem sana hem kardeşine hakaret eden bir kadına nasıl güvenebilirsin. Kendi kızı da o yaşta ne kadar ayıp! İftira atmak en büyük günahlardan allah ıslah etsin o kadını

Çok büyuk terbiyesizlik ne pis ağızlı bir kadınmış hem ona neymiş bide doktora götürün diyo şaka gibi.
Psikolojik sorunları var heralde bende kesinlikle görüşmezdim
Glrüsmüyorum yüzünü bile görmek istemiyorum , kadin saka gibi ama bebegi getirin göreyim demesi beni cildirti.

Hayatından çıkar gitsin. Çok büyük iftira atmış , eşine şaka geliyor herhalde durum .

Kendi kızını da mı düzenli olarak kontrole götürüyormuş:KK57: Bir de ne olur ne olmaz mıymış:KK57::KK57::KK57:
Kaynanan o şekilde mi büyümüş, bunu normal karşılıyor. Allah akıl fikir versin. Net olarak uzak durun. Yarın bir gün aynısını senin kızına da yapar.

Hayatından çıkar gitsin. Çok büyük iftira atmış , eşine şaka geliyor herhalde durum .
Kimse kadini ciddiy3 almadigi icin , konu kapand
Kendi kızını da mı düzenli olarak kontrole götürüyormuş:KK57: Bir de ne olur ne olmaz mıymış:KK57::KK57::KK57:
Kaynanan o şekilde mi büyümüş, bunu normal karşılıyor. Allah akıl fikir versin. Net olarak uzak durun. Yarın bir gün aynısını senin kızına da yapar.
Gercekten kendisi bana bunu binkere tekrarlayarak söyledi kizini götürdüm diye

X