• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle Hamile kalan varmı

Berazberaz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
177
91
18
hayırlı cumalar kızlar.4 yıllık evlilik 2 kürtaj biri boş biri 3 aylık kanama sonucu bebeğin kalbi durdu yani 2 kaybımız var. En son temmuzda kürtaj oldum keseler gelişmiyor diye 1 hafta oldu adetim biteli 2 gündür maydonoz ve suyu kaynatıp buharında 15 dakika bekliyorum battaniyeyi sarıp bu şekilde faydasınız görüp hamile kalan varmı yada çevrenizde duyduğunuz sizce doğrumu yapıyorum ?

hayırlı cumalar kızlar.4 yıllık evlilik 2 kürtaj biri boş biri 3 aylık kanama sonucu bebeğin kalbi durdu yani 2 kaybımız var. En son temmuzda kürtaj oldum keseler gelişmiyor diye 1 hafta oldu adetim biteli 2 gündür maydonoz ve suyu kaynatıp buharında 15 dakika bekliyorum battaniyeyi sarıp bu şekilde faydasınız görüp hamile kalan varmı yada çevrenizde duyduğunuz sizce doğrumu yapıyorum ?
Doģal süt buhari yapman daha iyi temizler icini.. 5 gün yap bunu 1 er litredeen.. düsük yapanlara iyi oluyor benm grmcm parca kalmis bu sekilde düsurdu kurtaj olmadi..

Önce bir üniversite hastanesine git ve genetik ve Pihtilasma testi yaptir bence.Bebeklerin olusmama sebebi ve düşme sebebini öğren canım..

Back