- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Hiçbir şey yapmadan önce kan ver emin ol önceMerhaba arkadaslar benim adetim bu ay 15 gun gecikdi ama testlee neqativ cikdi hamile degilim.ilk defe bu kadar gecikme oldu.kendiliyinden gelrmi adetim?yoksa mutlaka doktorami gitmeliyim?birazda bu ay stressli gecti benim icim belkide o yuzdne oldu.ama doktora gidemiyorum gelecek ay gidicem.ne apsam bilemedim sogan kuru mu icsem diyede dusunuyorum.
Merhaba arkadaslar benim adetim bu ay 15 gun gecikdi ama testlee neqativ cikdi hamile degilim.ilk defe bu kadar gecikme oldu.kendiliyinden gelrmi adetim?yoksa mutlaka doktorami gitmeliyim?birazda bu ay stressli gecti benim icim belkide o yuzdne oldu.ama doktora gidemiyorum gelecek ay gidicem.ne apsam bilemedim sogan kuru mu icsem diyede dusunuyorum.
Eğer hamilelik anlamında birşey olmadığından yüzde yüz eminseniz bitkisel kürler deneyin.Adaçayının adet söktürücü etkisi vardır.Onu deneyebilirsiniz.Yada dediğiniz gibi Saraçoğlunun kürlerinden birini sogan kuru yapib icsem olurmu?cok faydali diye duydum ilacdan iyidir
sogan kuru yapibEğer hamilelik anlamında birşey olmadığından yüzde yüz eminseniz bitkisel kürler deneyin.Adaçayının adet söktürücü etkisi vardır.Onu deneyebilirsiniz.Yada dediğiniz gibi Saraçoğlunun kürlerinden birini yapabilirsiniz..
Sogan kuru yapipEğer hamilelik anlamında birşey olmadığından yüzde yüz eminseniz bitkisel kürler deneyin.Adaçayının adet söktürücü etkisi vardır.Onu deneyebilirsiniz.Yada dediğiniz gibi Saraçoğlunun kürlerinden birini yapabilirsiniz..
Sogan kuru
sogan kuru yapib
Sogan kuru yapip
icsem olurmu?cok faydali diye duydum ilacdan iyidir
Gebelikten once bende de adet düzensizliği oldu. Hemde 4 5 ay sürekli geç geliyordu bazen olmadığım ay bile oldu. Dr. Küçük küçük kistlerin var demişti. Ama cocuk istiyorsub galiba vücudun da bebek olmaya hazırlanıyor. Hormonlar degisiyor. Dr. Bana öyle demişti normal.Merhaba arkadaslar benim adetim bu ay 15 gun gecikdi ama testlee neqativ cikdi hamile degilim.ilk defe bu kadar gecikme oldu.kendiliyinden gelrmi adetim?yoksa mutlaka doktorami gitmeliyim?birazda bu ay stressli gecti benim icim belkide o yuzdne oldu.ama doktora gidemiyorum gelecek ay gidicem.ne apsam bilemedim sogan kuru mu icsem diyede dusunuyorum.
kadar test yapdim hepsi bozum olmaz.( sonuncunu dun yaptim neqativSoğan kürü yapıp sonuç alanlar var ,yapabilirsiniz...Hayıt tohumu bulabilirseniz onunda adet düzenleyici etkisi var..Ama bir hamilelik olmadığından emin olun..
Yok yazmadı folik asit kullandım sadece gebelik istediğim içinPeki ilac falan yazdimi?ben pazartesi gidicem doktora insallah ilac istemiyorum ilacliq bi durum olma
Aceleci olmayın zamanla sabırla beklediginde olacak inşallah . Adet olmadım . Hamileyken adet gören inşanlarda var. Ben yumurta çatlatma iğnesi vurdum normal biz ne kadar denedik olmadıNe yptiniz acaba. Adetiniz geldi mi bende 6gun geciktim testler negstif merak ettim sizin sonucu
Canim gelmedi doktora gitdim polikistik over dedi *( simdi adet sokdurucu kullaniyorumNe yptiniz acaba. Adetiniz geldi mi bende 6gun geciktim testler negstif merak ettim sizin sonucu
teskkurler gecer insallah.sogan kuru denicemYaaa uzuldum gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?