Boyle durum yasayanlar

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Merhaba arkadaslar benim adetim bu ay 15 gun gecikdi ama testlee neqativ cikdi hamile degilim.ilk defe bu kadar gecikme oldu.kendiliyinden gelrmi adetim?yoksa mutlaka doktorami gitmeliyim?birazda bu ay stressli gecti benim icim belkide o yuzdne oldu.ama doktora gidemiyorum gelecek ay gidicem.ne apsam bilemedim sogan kuru mu icsem diyede dusunuyorum.

Hiçbir şey yapmadan önce kan ver emin ol önce

Eğer hamilelik anlamında birşey olmadığından yüzde yüz eminseniz bitkisel kürler deneyin.Adaçayının adet söktürücü etkisi vardır.Onu deneyebilirsiniz.Yada dediğiniz gibi Saraçoğlunun kürlerinden birini yapabilirsiniz..

Sogan kuru
sogan kuru yapib
Sogan kuru yapip
icsem olurmu?cok faydali diye duydum ilacdan iyidir

Sogan kuru

sogan kuru yapib

Sogan kuru yapip
icsem olurmu?cok faydali diye duydum ilacdan iyidir

Soğan kürü yapıp sonuç alanlar var ,yapabilirsiniz...Hayıt tohumu bulabilirseniz onunda adet düzenleyici etkisi var..Ama bir hamilelik olmadığından emin olun..

Gebelikten once bende de adet düzensizliği oldu. Hemde 4 5 ay sürekli geç geliyordu bazen olmadığım ay bile oldu. Dr. Küçük küçük kistlerin var demişti. Ama cocuk istiyorsub galiba vücudun da bebek olmaya hazırlanıyor. Hormonlar degisiyor. Dr. Bana öyle demişti normal.

Ne yptiniz acaba. Adetiniz geldi mi bende 6gun geciktim testler negstif merak ettim sizin sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…