Böyle dert'mi olur ama bana oldu resm

Oglumun kokusunu, gulen melek yuzunu hic bir seye degismezdim herhalde. Ben de duzenliyimdir, titizimdir ama cocuk olunca o apayri birsey. Zaten o kadar guzel bir duygu olmasa kimse o cefayi cekmez, kimse dogurmazdi. Evet ilk zamanlar uyku duzenin bozuluyor ama o duyguyu yasamak apayri birsey.
Bence hazir olmadan dusunmeyin bebek. Anladigim kadariyla siz daha hazir degilsiniz.

İlk dört ay yaşadıklarımı yazsam kaçar gidersin ama hayat oğlumla güzel iyi ki rabbim nasip etmiş bizE. 3,5 aylıkken işe başladım arkama bile bakmadan... ahhh ahhh. kaç akşam misafirleri evde bırakıp çocuğu araba ile gezdirmeye çıktık başka türlü susmuyordu hala bizi anlatır eş dost akrabalar :)

Süpersiniz şans eseri yorumuzu okurken bahsettiğiniz ürünü nette araştırdım babasling diye daha iyi bir model buldum onu alıcam .. Teşekkür etmek istedim :)

Anne olmal duzenli bir eve sahip olmaltan cok cok daha guzel.
Yalniz size tavsiyem duzene cok fazla takilmamaya calismaniz bebeginiz dunyaya geldikten sonra.Haliyle eski duzeniniz degisecek.Ama bu size de bagli.Benim banyom.ve mutfagimin temiz olmali..Etraf daginik olmasindan stres yapacak kadar rahatsiz olmam(olmamaya calisiyorum)
Yardimci alma imkaniniz olursa haftada birkac kez bile alsaniz epey isinizi kolaylastirir.

bebek dünyadaki bütün mutluluklardan daha üstte bi duygu .hem bebegim olsun hem keyfim yerinde olsun istiyorsan .ilk dua etmeye başlıcaksın ne istiyorsan rahme düşmeden daha 2.si bebek büyütürken kolaylık saglıyacak bi sürü araç gereç var mesela ilk aylarda sling denen bebekle hareket edebilecegin toz alabilecegin yemek yapabilecegin 2 elininde senin olabildigi bi yardımcı uyuturken mamaroo diye bi bebegi sallayan ana kucagı var alıştırırsan onda uyur hep buda cepte bi durum zaman kazancı 3 emzik şart ! 4 işte yaşamını kolaylaştırıcak bi sürü şey var seni emiyorsa ki bunu içinde çok dua etmelisin (bilmem görüşlerine uyarmı dua etmek ).ilk aylar gaz sancıları oluyor bagırsaklar mühim konu:)bunu gerek doktorundan gerek internetten araştır epey ne yapabileceginle alakalı yoksa evi b.k götürme haline gelebilebilirsin vs gibi bi yüzlerce ayrıntı dahasını istersen özelden geri dönebilirsin yada burdan farketmez.h 2 çoccugum var allah bagışlasın bize emanet dahada olsun hızımı kesmiş degilim :)böyle bi aşk bu .hem karşılıksız hem sonsuz

senın dusuncen hayat tarzın tabı kı ama once sağlık ıstemek gerekır bu durumlarda. bırıncısı bı cocuk dunyaya getırıyorsun vucudunun fızyolojisi tamamen degısıyor bır hafta da ıyı olabılır 40 gunde surebılır bu surede evının ısı aksıyabılır ve aksıyacaktır yetemeyeceksın cunku hayatına bı nefes gelıyor ondan onemlı ne olabılır ki.anneliği tat sonra bu konuları konuşmayı tavsıye ederım.kahve luksu veb seyler var demıssın.belirli yaşa gelene kadar feragat edeceksın.annelik bunu gerektirir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…