- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
-
- Konu Sahibi Mai ve siyah
vallahi öyle ama bak ben var ya asla ne bebek merakım vardı nede isteğim.ama var ya hayat onla ap ayrı bi güzel hayatı daha da seviyosun onun kokusu pamuk teni gülüşü aklına gelen her şeyi muhteşem. geceleri uykusuz kalsan da zorlansan da bebek bi tane. gece kalkıyorum aglayınca o uykusuzlukta bile öpüp kokluyo insan gerisini düşün.bende asla sevmem pisliği düzensizliği aama bebekle olmuyo bazen ama değer sonuna kadar değer olsun boşver zamanla hallolur inşaallah yokluğu kötü.benim yıllardır bunu bilmesem de beklediğim mutluluk bebekmiş :) hı bu arada bebeğine bi iki saat bakan biri olursa yada yardımcı tutma imkanların varsa olayı daha hafif atlatırsın :)İşte şu en güzel duygu olayı yok mu ... :) insanı çekiyor ya ne bileyim.
Allah razı olsun canım saol..En kısa zamanda nasib eder rabbim inşaallah çok içten due ettim size ..
Pusette uyuyamıyor muymuş, ilginçGeçen gün 1.5 yaşında bebekleri olan arkadaşlarla mangala gidelim dedik. Adam bizim bebe 4'te uyuyor ya 4'ten önce ya 6'dan sonra gidelim dedi. Vazgeçtik. Hem mangala gitmekten, hem bebek yapmaktan. Bebeğin uykusuna göre gezme ayarlanır mı? Çok zor iş çoook...
bende senin gibiyim çocuğumuz olmuyor bizim bu sebepten kendimi eve çok bağldım herşeyim saatlidir,evimde bir dağınıklık olsun çalıştığım halde gece ev süpürüp sildiğimi biliyorum yeterki aklıma düşmesin ,ama bir zaman sonra bunlarda sıkıyor insanı ve çocuk özlemi oluşuyor ne kadarlık evlisin bilmiyorum ?Selam bayanlar. Yakın zamanda tecrübe ettiğim bi durumun izlenimlerini paylaşmak istiyorum ki bana fikir verin.
25 günlük bi bebeği gmrmeye gitmiştik ki karşılaştığım manzara beni bi bitirdi.
Hiç durmayan sürekli ağlayan bi çocuk ( 5dk bile) tuvalete dahi zor gidebilen taze anne ve kendinden geçmiş ev ..
Bana dert ıldu çünkü ufaktan bnek düşünmeye başlamıştım,
Karekter olarak fazla düzenli ve disiplinliyim, çevreme görede ehli keyfim biraz.mesela kahve saatin şaşmamalı,kiyap okurken sessizlik olmalı,duşum çok uzun sürer eğlenirim,evim asla kirli olmaz bu konuda takıntılıyım zaten)yani misafirliğe gidince tuvalet kullanamyan bi insanım, ya çok bildiğim bi yer olacak yada asla.
Hayatımın gidişatından çok memnun ve huzurluyum, eşimle çok iyi giden bi evliliğim var.
Bunlardan bahsediyorum ki psikolrjimi iyi anlarsınız diye.
Şimdi benim kafamda deli sodular oluştu,
1-çocuk sahibi olunca hayatım bu edenli kayacak mı?
Benimki eve bağlılıktan ziyade bazı katı kudallarım var, evde bunlardan biri ama kişisel bakım kendime ayırdığım vakit vs bunlara çok düşkünüm.b
bende senin gibiyim çocuğumuz olmuyor bizim bu sebepten kendimi eve çok bağldım herşeyim saatlidir,evimde bir dağınıklık olsun çalıştığım halde gece ev süpürüp sildiğimi biliyorum yeterki aklıma düşmesin ,ama bir zaman sonra bunlarda sıkıyor insanı ve çocuk özlemi oluşuyor ne kadarlık evlisin bilmiyorum ?
zamanla bakıyorsunki yapotığın işin düzenin sonu yok sinir hastası oluyor insan ,,sanırım zamanla çocuk özlemi oluşur diye düşünüyrom senin .ve evinde dağınıkkkkk
dağılacak canım normaldir gelen giden hoş görecek hatta yardım bile edenler olacak olur öyle şeylerSelam bayanlar. Yakın zamanda tecrübe ettiğim bi durumun izlenimlerini paylaşmak istiyorum ki bana fikir verin.
25 günlük bi bebeği gmrmeye gitmiştik ki karşılaştığım manzara beni bi bitirdi.
Hiç durmayan sürekli ağlayan bi çocuk ( 5dk bile) tuvalete dahi zor gidebilen taze anne ve kendinden geçmiş ev ..
Bana dert ıldu çünkü ufaktan bnek düşünmeye başlamıştım,
Karekter olarak fazla düzenli ve disiplinliyim, çevreme görede ehli keyfim biraz.mesela kahve saatin şaşmamalı,kiyap okurken sessizlik olmalı,duşum çok uzun sürer eğlenirim,evim asla kirli olmaz bu konuda takıntılıyım zaten)yani misafirliğe gidince tuvalet kullanamyan bi insanım, ya çok bildiğim bi yer olacak yada asla.
Hayatımın gidişatından çok memnun ve huzurluyum, eşimle çok iyi giden bi evliliğim var.
Bunlardan bahsediyorum ki psikolrjimi iyi anlarsınız diye.
Şimdi benim kafamda deli sodular oluştu,
1-çocuk sahibi olunca hayatım bu edenli kayacak mı?
Ya
evet ablamın benişide ço ıslu bnde baktım ona herşey güzeldi rahattık. Acaba uslu bebişin bi formulü yokmudur :)
Kmu yanlışlıka oluştu bitmeden devam edeyim :)
Çocuk olumca ev işi bu kadar bitiyormu gerçekten? Kendimi öyle bi dağınıklık kir içinde düşünemiyorum ..
Bu çocuğun ağlaması hiç mi kesilmeyecek?
Yani bilmiyorum arada derede bi saç bakımımıda yapamayacakmıyım mesela ..
Bunlar aklıma şuan gelenler sadece ama siz genel manda düşüncelerimi ankadınız, bana biraz yardımcı olursanız iyi olur ..
Yok bahane değil, her buluştuğumuzda oğlanın uyku saati geldi deyip ayrılıyorlar gruptan. Alıştığı yerde uyuyacakmis.Pusette uyuyamıyor muymuş, ilginçBence bahane bulmuşlar
Aslında öyle bebişler de var, kızımın da zorlu bir dönemi olmuştu. Başka evde,değişik ortamda uyumuyordu,ağlıyordu vb. ama çok ufaktı ozamanlar 3-8 ay dönemi filandı. Bunu kullanarak kayınvalidenin evinden ya da misafirlikten kaytardığımız çok olmuşturYok bahane değil, her buluştuğumuzda oğlanın uyku saati geldi deyip ayrılıyorlar gruptan. Alıştığı yerde uyuyacakmis.