- Konu Sahibi Mai ve siyah
Sizin yorumları okuyunca çok umutsuz gördüm. Herkesin hamileliği bir değil canım,hatta aynı kadının iki çocuğu bile aynı olmuyor ki. Mesela benim hamileliğim çok güzel geçti,55 kiloyla hamile kalıp 69la doğuma girdim şimdi 54üm.Doğumdan sonra beni görenler hayret ediyordu sen mi doğum yaptın diye,hala bekar gibisin derlerdi. Doğum yaptığım odayı kendim süslemiştim,1-2 gün öncesinde evimi temizledim,perdelerimi yıkadım hatta özele girersek eşle de aynı devam etti Kızım doğduktan sonra oje mi de sürdüm,bakımımı da yaptım. Kızım da uykucuydu mesela.Bunları korkmaman için detaylı anlatıyorum.İnsan önce bebeğinin sağlığını istemeli,bizi 4 aylıkken geçirdiği ameliyat mahfetti. Şuan tek dert etmen gereken kendi hayatının değişeceği yada daha kötü olacağı değil, bebeğinin sağlıklı olması olmalı.Herşeye rağmen anneliği erteleme bence,düşünsene o senin hayatındaki en değerli varlık olacak;annenden eşinden ya da tüm sevdiklerinden bile daha öteKilo olayıda çok düşündürüyor beni .. Hayatım boyunca hiç 55 üzeri olmadım 1.69 boyla. Değişince bunalıma girmektende korkmuyor değilim ...