- 1 Ekim 2014
- 84
- 62
-
- Konu Sahibi Mai ve siyah
duyacaklarımı göze aldım artık :)3 çocuğum var benden fikir almak ister misin yoksa hiç yazmayayım mı
M
duyacaklarımı göze aldım artık :)
cocugun nasip olduğu vakti saati geldiği zaman bunların hiçbirini düşünmüceksin..o yuzden hiç kurcalama kafanı boşver..Selam bayanlar. Yakın zamanda tecrübe ettiğim bi durumun izlenimlerini paylaşmak istiyorum ki bana fikir verin.
25 günlük bi bebeği gmrmeye gitmiştik ki karşılaştığım manzara beni bi bitirdi.
Hiç durmayan sürekli ağlayan bi çocuk ( 5dk bile) tuvalete dahi zor gidebilen taze anne ve kendinden geçmiş ev ..
Bana dert ıldu çünkü ufaktan bnek düşünmeye başlamıştım,
Karekter olarak fazla düzenli ve disiplinliyim, çevreme görede ehli keyfim biraz.mesela kahve saatin şaşmamalı,kiyap okurken sessizlik olmalı,duşum çok uzun sürer eğlenirim,evim asla kirli olmaz bu konuda takıntılıyım zaten)yani misafirliğe gidince tuvalet kullanamyan bi insanım, ya çok bildiğim bi yer olacak yada asla.
Hayatımın gidişatından çok memnun ve huzurluyum, eşimle çok iyi giden bi evliliğim var.
Bunlardan bahsediyorum ki psikolrjimi iyi anlarsınız diye.
Şimdi benim kafamda deli sodular oluştu,
1-çocuk sahibi olunca hayatım bu edenli kayacak mı?
ahahha3 çocuğum var benden fikir almak ister misin yoksa hiç yazmayayım mı
Bende aşağı yukarı buna benzer düşünüyordum, zaten titizim ve elim hızlı hallederim diye düşüniyordum herşeyi.:)))
ikinci sorunla başlayayım elbette bebek ağlaması hep sürmüyor ilk aylar gaz sancısı vs..olduğundan biraz daha çok ağlıyorlar o kadar.
ilk soruya gelince çocuk yokken evin daha derli toplu oluyor tabii ama çocuğun olunca da çöp evde yaşamıyorsun.bu biraz senin becerine ve eşinin yardımına bağlı.eğer herşeyi birlikte yaparsanız inan çocuğunun olması çok güzel birşey.
dediğin gibi korkutucu olsaydı bir çoğumuz anne olmak için çabalamazdık :)
Selam bayanlar. Yakın zamanda tecrübe ettiğim bi durumun izlenimlerini paylaşmak istiyorum ki bana fikir verin.
Hiç durmayan sürekli ağlayan bi çocuk ( 5dk bile) tuvalete dahi zor gidebilen taze anne ve kendinden geçmiş ev ..
Karekter olarak fazla düzenli ve disiplinliyim, çevreme görede ehli keyfim biraz.mesela kahve saatin şaşmamalı,kiyap okurken sessizlik olmalı,duşum çok uzun sürer eğlenirim,evim asla kirli olmaz bu konuda takıntılıyım zaten)yani misafirliğe gidince tuvalet kullanamyan bi insanım, ya çok bildiğim bi yer olacak yada asla.
Hayatımın gidişatından çok memnun ve huzurluyum, eşimle çok iyi giden bi evliliğim var.
İnsan niyetlenince wlinde olmadan hayaller kurmaya plan yapmaya başkamış buluyor kendini ..cocugun nasip olduğu vakti saati geldiği zaman bunların hiçbirini düşünmüceksin..o yuzden hiç kurcalama kafanı boşver..
ahahha
gözümde üçü birden canlandı.
rabbim bağışlasın.
eltimin çocuğuna bakıyoruz bizde bir haftadır.Amin hepimizinkini İnşallah
bizim ev=tımarhane :)
Allah tan çalışıyorum da biraz kendi kendime kalabiliyorum
Allah eksikliklerini göstermesin.
bebek doğunca ilk zamanlar ilk bebekse çok zorlanıyorsunuz. tecrubesiz olmak kötü. kilo alıyorsunuz tipiniz değişiyor. emzirme zorluğu kendinle ve bebğinle olan sorunlar oluyor tabi ama. hep öyle geçmiyor sancılı bir dönem sonra bitmeye başlıyor. fakat bebek tüm hayatını değiştiriyor. ebni şimdi 1 buçuk yaşında kızım var. hala her şeyi onun düzenine göre uyarlarız. ve kendi ihtiyaçlarını kendi larıışayana kadar 2. bi bebek düşünmüyorum. ev dağınık oluyor yanı oyuncaklar hep etrafta oluyor.topluyorsun 2 dakka sona yine ortada. temizlik desen her gün elektrik süpürgesi vermen gerek. etrafı kırıntı yapıyor. her yerde kendi minik el izleri vss vss. ama her şeye değer. allah olmayanlarada nasip etsin. ben hamilelik vs derken tam 2 uçuk senedir hep yorgun kalkıyorum uykudan. hiç dinlenmiş değilim. ama düzelecek inşallah. hep böyle gitmez zaten.Selam bayanlar. Yakın zamanda tecrübe ettiğim bi durumun izlenimlerini paylaşmak istiyorum ki bana fikir verin.
Ablam geçen sene bi bebek getirdi dünyaya melek , sıkıntısı olmadan ağlamaz durduğu yerde durur, bende ona bakarak olabilir falan diyordum.Saç bakımımı yapamazsam evimi temizlemezsem hayatım kayar modundaysanız çocuk yapmayın zaten. Saçınızı yıkayabildiğinize şükredeceksiniz ilk aylar..
Ben de en çok oje süremicem diye korkuyorum valla. Ojesiz hayat çok bayat