Böyle derde can kurban :)

Ladypurple

*ümitli rüzgar* (alminAŞK)
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
2.453
1.415
36
Merhaba çok sevgili kadınlar kulübü sakinleri! :)
Benimki tatlı bir dert.Dert bile denemez elbet ama ilk defa sürpriz konusunda tıkandım kaldım.7 aylık evli olarak, evimizde baş başa kutlayacağımız ilk doğum günü olacak eşimin.Lütfen eşinize yaptığınız sürprizleri paylaşır mısınız benimle? :)

kıskandım ya la.

evi süsle balon al balonların üstüne birşeyler yaz...kırmızı ağırlıklı olarak masa hazırla mumlar falan....

balon falan erkeğin hoşuna gider miki :) bnce güzel bi sofra hazırla mumlar falan yak arkadaşın dedği gibi .:) çok mutlu olucaktır.

ben yeni yaptım canım
bi kutu yaptım içine 90 larda erkek çocugun hoşuna gidebilecek herşeyi attım
en alta içmeyi çok seven kocama içki alıp sakladım üstede bunları koydum
o gelene kadar pastasını mumlarını falan ayalardımm
gelince kutunun içinden en çok sevdiği şeyi buldu direk ya uyanık

evi süsle balon al balonların üstüne birşeyler yaz...kırmızı ağırlıklı olarak masa hazırla mumlar falan....

balon falan erkeğin hoşuna gider miki :) bnce güzel bi sofra hazırla mumlar falan yak arkadaşın dedği gibi .:) çok mutlu olucaktır.

Balon konseptini eşim kullandı :)) Ama ben de bir şekilde süsleyebilirim. Evet özellikle kırmızı ağırlıklı bi rmasa hoş olur. Tamamdır. :)

Hhehehe çok hoş olmuş. :) Bizimkisi seksenlerin çocuğu.Hmmm evet bulabilirsem öyle bir şey düşünülebilir. :)

olabilir canım bence araştır maliyeti çok değil
ne seviyorsa yap canım yemek olarak
ama mum youda yapabilirsin bide bebekle ilgili
onun ağzından bişeyler yazabilirsin çok hoş olur

olabilir canım bence araştır maliyeti çok değil
ne seviyorsa yap canım yemek olarak
ama mum youda yapabilirsin bide bebekle ilgili
onun ağzından bişeyler yazabilirsin çok hoş olur
İnanır mısın tam da şimdi onu yapıyordum.İş yerine mektup yazıp göndermeyi düşünüyordum ki bugün kafamda dediğin gibisi canlandı.Kızından doğum günü mektubu yazıyorum. :) Onu göndericem artık, ilk kutlama kızından olur. :)))

maşallah canım allah sağ salim kucağına almak nasip olsun
bebek odan varsa mektubu oraya koy
mumlu yoluda o yöne yönlendir
sonrada mektubun sonunda salona gelmesini söyle
eşini orda pastanla bekle bence

maşallah canım allah sağ salim kucağına almak nasip olsun
bebek odan varsa mektubu oraya koy
mumlu yoluda o yöne yönlendir
sonrada mektubun sonunda salona gelmesini söyle
eşini orda pastanla bekle bence
Amiiiin canım inşallah sağolasın..
Hmmmmm..Bir oda var hazırlıycaz ama henüz beklemede.Aslında o dediğin daha iyi olabilir.En azından mektuba karşı tepkisini taze taze görmüş olurum. :) Peki bunu düşüneyim. :)

düşün canım benimde bebişim olursa
böyle bi şekilde göstercem eşime
çok değişik fikirler var kafamda

düşün canım benimde bebişim olursa
böyle bi şekilde göstercem eşime
çok değişik fikirler var kafamda
Evet anlaşıldı , cidden farklı şeyler var sende. Daha aklına gelen şeyler olursa yazarsan çooook sevinirim canım.3 hafta sürem var. :)
Evlisin sanırım sen de, Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah size de. :)

valla ben bir kere yaptım :) ama ozaman ailelerimizide çağırmıştık..
Muhtemelen bundan sonra (Rabbim nasip ederse) bebiş de olacağı için en azından bir kaç yıla kadar son başbaşa kutlamamız olacak. :) O yüzden birdahakine olur artık aileler :)

amin canım benim
daha fikirler çoktu ama eve misafir gelceği tuttu
içmeyi ssever bende o yönden başlıyorum araştırmaya
yurtdışından getirttim içkisini
önceki senede hazırladım falan yüzük aldım
içki şişesini alınca yüzüğü görmedi
bende hayatım bak buda var dedim
bide fotğraflar dan kalp yaptım duvara
he bide çok sevdiği asker arkdaşını getirttim şehir dışından

Evde başbaşa geçirecekseniz, ona güzel sevdiği ev yemeklerinden yapın. Masanızı gül yaprakları ve mumlarla donatın varsa şarap.. (dün olsaydı eline kumandayı verip uzaklaşın derdim en sevdikleri şey budur erkeklerin maççç izlemek yemek ziyafeti oyyy)..

Hmm yani sevdiği şeye ağırlık olması güzel. :) Arkadaşını getirttime koptum.. :))) Şu kargo reklamı var ya bir tane, o canlandı kafamda :))
Fotoğraf olayı olarak da biraz klişe ama onun hoşuna gider eminim, slayt hazırlıycam fotoğraflarımızdan, tv de açıcam. :)
Oy ne bileyim hep uzaktık dogumgunlerinde şu zamana kadar, bu ilk olucak çok özenli olsun istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…