• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyle bisey yasayan varsa yardim etsin :(

burkimu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
31
7
86
31
merhaba arkadaslar daha oncede boyle bi konu acmistim daha sonra cok fazla giremedim ozaman daha hasta olmama vardi fakat simdi hastaligimin uzerinden 1 hafta gecti idrar testi yaptim fakat tek cizgi acaba sanirim 22 si gibi dollenmis olursa bi yumurta bu gec dollenmeye mi giriyo bilginiz var mi acaba? daha ne kadar beklemeliyim ayrica kandada cikmayabilirmis gec olduysa

merhaba arkadaslar daha oncede boyle bi konu acmistim daha sonra cok fazla giremedim ozaman daha hasta olmama vardi fakat simdi hastaligimin uzerinden 1 hafta gecti idrar testi yaptim fakat tek cizgi acaba sanirim 22 si gibi dollenmis olursa bi yumurta bu gec dollenmeye mi giriyo bilginiz var mi acaba? daha ne kadar beklemeliyim ayrica kandada cikmayabilirmis gec olduysa
Bir sonra ki Adetinize yakın gidip kan testi yaptırın bence ya da bir hafta daha bekleyin

Adetlerin duzenlimidir. Yani normal zamanda da gecikmeler oluyorsa simdi de oyle bi gecikme olmus olabilir. Yada cok fazla kafaya taktiysan stresten de gecikmis olabilir. 22si gibi dollendiyse yumurtan 2 haftayi gecmis oluyo ki kanda cikmasi lazim.

Henuz kanda baktirmadim evet duzenlidir 28gunde bir olurum en son subatin 9unda olmustum

insallah allahim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin o tek cizgiyi gormek kadar igrenc bisi olamaz

insallah iste henuz hasta olmayinca bugun 9.gunum iste ne zaman yumurtladigimi bilmiyorumki gecmi oldu gec olduysa dr hemen cikmaz en az bir ay gecmesi gerek dedi cunku anca hormona anca karisiyomus idrara daha gec duser burda okudum da gecen gun 6 haftalik olmus hala gozukmemis 7haftada mi ne cikmis kanda :)

insallah iste henuz hasta olmayinca bugun 9.gunum iste ne zaman yumurtladigimi bilmiyorumki gecmi oldu gec olduysa dr hemen cikmaz en az bir ay gecmesi gerek dedi cunku anca hormona anca karisiyomus idrara daha gec duser burda okudum da gecen gun 6 haftalik olmus hala gozukmemis 7haftada mi ne cikmis kanda :)
Sabredin bekleyin bakalım insallah hamilesinizdir

arkadaslar ben hasta oldum gecikmelide olsa bu ay sogan kuru ve incir kurune baslicam :) umidimizi yitirmek yok ALLAH'IN izniyle dualarla olucak

Back