- 10 Mayıs 2018
- 104
- 116
- 53
- 27
- Konu Sahibi misalimmmc
-
Belirtiler kasıgımda ara ara agrılar mide bulatısı baş dönmesi baş agrısı kasıgımda sızlamalar uykuya düşkün bi insanım ama normalde de geç yatıp geç kalkmalar lütfen yorum yapın kafama takıyorum
Kızlar çok saçma gelebilir ama direk konuya giriyorum .Bir yıldır çocuk istiyoruz yani evlendigimizden beri doktora gore bir sorun yok ikimizde de testlerimiz yapildi .Benim sadece rahim filimim kaldı omuda çektiricem fakat gecen ay 14 dünde bat günmdü oldm bazen geciksede oluyorum .Bittikten sonralar bir haftada kahverengi kanamalar devam etti eşimle ikimizde tabi adete 10 15 gün kala parça parça döküldü sökülemedim heralde tam dedim.hafta ssonlarını hep degerlendirdik bu ay kndimi çok farklı hissettm ama daha öncede hüsrana ugradıgım için çok takılmadm .Bu hafta sonu ise 2 gününe degerlndrk pazar akşamı ilişkiden sonra bi süre sonra iç çamaşırıma beyaz yapışkan ama içinde ortasında kan toplanmıştı eşime gösterdm çocukmuydu dye yok dedi .Bügnde herzmn olmasada bazen kndimi elle muane ediyorum yine adet olucam heralde dedim parmagıma yine aynı beyaz ortasında kan vardı embriyomu deilmi çok düşündüm internettn baktım fotoraf olarak gördügüm şeyin benzerleri vardı yani sonunda tuttu ve kaybettim mi acaba kafamda deli sorular Böyle bişey ilk defa oluyor ve adetime 1 gün kaldı dün ve bügün canm bşyler istedi bügün aşırı yemk yedim doymk bilmiodm sanki normalde kuş kadar yerim .
Belirtiler icin erken diye dusunyorumKızlar çok saçma gelebilir ama direk konuya giriyorum .Bir yıldır çocuk istiyoruz yani evlendigimizden beri doktora gore bir sorun yok testlerimiz yapildi .Benim sadece rahim filimim kaldı onuda çektiricem fakat gecen ay 14 dünde bat günmdü oldm bazen geciksede oluyorum .Bittikten sonralar bir haftada kahverengi kanamalar devam etti eşimle ilişkimizde tabi adete 10 15 gün kala parça parça döküldü sökülemedim heralde tam dedim.hafta ssonlarını hep degerlendirdik bu ay kndimi çok farklı hissettm ama daha öncede hüsrana ugradıgım için çok takılmadm .Bu hafta sonu ise 2 gününe degerlndrk pazar akşamı ilişkiden sonra bi süre sonra iç çamaşırıma beyaz yapışkan ama içinde ortasında kan toplanmıştı eşime gösterdm çocukmuydu dye yok dedi .Bügnde herzmn olmasada bazen kndimi elle muane ediyorum yine adet olucam heralde dedim parmagıma yine aynı beyaz ortasında kan vardı embriyomu deilmi çok düşündüm internettn baktım fotoraf olarak gördügüm şeyin benzerleri vardı yani sonunda tuttu ve kaybettim mi acaba kafamda deli sorular Böyle bişey ilk defa oluyor ve adetime 1 gün kaldı dün ve bügün canm bşyler istedi bügün aşırı yemk yedim doymk bilmiodm sanki normalde kuş kadar yerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?