Gebeliğe Hazırlık Böyle bişey olablrmı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

misalimmmc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
104
116
53
27
Kızlar çok saçma gelebilir ama direk konuya giriyorum .Bir yıldır çocuk istiyoruz yani evlendigimizden beri doktora gore bir sorun yok testlerimiz yapildi .Benim sadece rahim filimim kaldı onuda çektiricem fakat gecen ay 14 dünde bat günmdü oldm bazen geciksede oluyorum .Bittikten sonralar bir haftada kahverengi kanamalar devam etti eşimle ilişkimizde tabi adete 10 15 gün kala parça parça döküldü sökülemedim heralde tam dedim.hafta ssonlarını hep degerlendirdik bu ay kndimi çok farklı hissettm ama daha öncede hüsrana ugradıgım için çok takılmadm .Bu hafta sonu ise 2 gününe degerlndrk pazar akşamı ilişkiden sonra bi süre sonra iç çamaşırıma beyaz yapışkan ama içinde ortasında kan toplanmıştı eşime gösterdm çocukmuydu dye yok dedi .Bügnde herzmn olmasada bazen kndimi elle muane ediyorum yine adet olucam heralde dedim parmagıma yine aynı beyaz ortasında kan vardı embriyomu deilmi çok düşündüm internettn baktım fotoraf olarak gördügüm şeyin benzerleri vardı yani sonunda tuttu ve kaybettim mi acaba kafamda deli sorular Böyle bişey ilk defa oluyor ve adetime 1 gün kaldı dün ve bügün canm bşyler istedi bügün aşırı yemk yedim doymk bilmiodm sanki normalde kuş kadar yerim .

Son düzenleme:
Belirtiler kasıgımda ara ara agrılar mide bulatısı baş dönmesi baş agrısı kasıgımda sızlamalar uykuya düşkün bi insanım ama normalde de geç yatıp geç kalkmalar lütfen yorum yapın kafama takıyorum

Yakın zamanda bi kadın doğuma muayne olmanı tavsiye ederim canm. İnşAllah bebişin olmuştur ve seninledir. Ama ihmal etme kotrole gitmekte, risk varsa en aza indirmeye çalışır doktorlar.

Belirtiler icin erken diye dusunyorum
Embiryo olmasida biraz ilginc geldi
Daha adet gecikmeden ...
Sen elle kontrol etdigindemi gelyor bu tur sey?
Yani deyecem bebekdir tutunamiyor
Tutunmadigi takdirdede adetle atilmasi lqzim
Ortada regl yok ama kanla karisik akinti var bu normal degl cnm

Belirtiler 10 15 gün kala daha baskın olmaya başladı işte ayıptır söylemesi birlikte olduktan sonrada geldi şok oldum çünkü ilk defa böyle bşy oluyo .
Dün hasta olmam gerekiodu olmadım .
Geçn burda deneyen vardı doktorda altan muaneyi öyle yapıomuş bnde bi iki kere yaptm yine aynı şey oldu. Akıntı şekli beyaz böyle yapışkan ortasında da kan top böyle @Gmz1992

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…