Boyle bisey olabilirmi?

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
kizlar bir sorum olucakti, 8 mayos regl olcaktim olmadim birlikte olduk esimle, 3 gun sonra regl oldum. Acaba yinede hamile kalmis olabilirmiyim?

2 gunde belli olmaz zaten ah keske olsa :) bugun bir test gordum iliskiden 5 gun sonra sonuc veriyomus kullandim ama negatif cikardi. Demek ki yalan bunlar. En iyisi bi daha ki aya iyi calismak lazim :)
Bende oyle dusunuyordum ama hani 2 gunde hamilelik belli olmaz diye dusunup tereddut ettim

kizlar bir sorum olucakti, 8 mayos regl olcaktim olmadim birlikte olduk esimle, 3 gun sonra regl oldum. Acaba yinede hamile kalmis olabilirmiyim?

Cnm ustune gorme durumu var ama adet gibi yogun olmuyor. Bunu sen anlayabilirsin ancak. Bi de gec dollenme mevzusu var. Diger yandan iliski ne zmn oldugu onemli. Yumurtlama gunlerine denk gelip gelmedigi. Gelmediyse yoktur buyuk ihtimal

Böyle bi imkan var bende de aynı durum oldu bir sonraki ay hamile olduğumu öğrendim. Yumurtlama günüme denk gelmiş eğer senin de öyle olduysa imkansız bir şey değil İnşAllah Rabb'im gönlüne göre versin

Kızlar!
Ben 29 nisanda adet oldum.14 mayısta kahverengi leke geldi akşamında da kan gördüm az miktarda. 5 gündür de az az kanama var.15 inde kan testi yaptırdım. Erken olduğu için mi bilmiyorum 0.100 çıktı.kızıma hamileyken de daha adet tarihim gelmeden su gibi akıntim olmuştu başka belirtim yoktu. Onu 3 haftalikken öğrendim. Kanama hiç gormedigim bi şey. Ben umidimi yitirdimama eşim hala ümitli.gebelikle alakası olabilir mibu durumun?

Cnm ustune gorme ya da yerlesme olabilir miki. En kisa surede bi doktira git imkanin varsa. Ins kotu bisey degildir

Inşallah hamileliktir. Hiç ağrı sızı yok..Ne hastalık ne hamilelik belirtisi var. .tek umudum diğer hamileligimde de bi şey hissetmemistim.

Canim madem oteki hamileliginde boyle belitisizdi. Sen hic panik yapma yarin hemen bi dojtora gitmeye bak. En iyi bilgiyi o verir. Insallah koyu bise yoktur gyzel haberlerle dinersin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…