- 22 Nisan 2015
- 424
- 306
- 33
-
- Konu Sahibi Annesibebisleri
Bende oyle dusunuyordum ama hani 2 gunde hamilelik belli olmaz diye dusunup tereddut ettimRegl olduğuna göre hamile olma ihtimalin yok
Bende oyle dusunuyordum ama hani 2 gunde hamilelik belli olmaz diye dusunup tereddut ettim
kizlar bir sorum olucakti, 8 mayos regl olcaktim olmadim birlikte olduk esimle, 3 gun sonra regl oldum. Acaba yinede hamile kalmis olabilirmiyim?
kizlar bir sorum olucakti, 8 mayos regl olcaktim olmadim birlikte olduk esimle, 3 gun sonra regl oldum. Acaba yinede hamile kalmis olabilirmiyim?
Kızlar!
Ben 29 nisanda adet oldum.14 mayısta kahverengi leke geldi akşamında da kan gördüm az miktarda. 5 gündür de az az kanama var.15 inde kan testi yaptırdım. Erken olduğu için mi bilmiyorum 0.100 çıktı.kızıma hamileyken de daha adet tarihim gelmeden su gibi akıntim olmuştu başka belirtim yoktu. Onu 3 haftalikken öğrendim. Kanama hiç gormedigim bi şey. Ben umidimi yitirdimama eşim hala ümitli.gebelikle alakası olabilir mibu durumun?
Inşallah hamileliktir. Hiç ağrı sızı yok..Ne hastalık ne hamilelik belirtisi var. .tek umudum diğer hamileligimde de bi şey hissetmemistim.Cnm ustune gorme ya da yerlesme olabilir miki. En kisa surede bi doktira git imkanin varsa. Ins kotu bisey degildir
Inşallah hamileliktir. Hiç ağrı sızı yok..Ne hastalık ne hamilelik belirtisi var. .tek umudum diğer hamileligimde de bi şey hissetmemistim.
Sağol canım..inşallah. ..Özel hastanede randevu bulamıyorum. Dolu her yer...Canim madem oteki hamileliginde boyle belitisizdi. Sen hic panik yapma yarin hemen bi dojtora gitmeye bak. En iyi bilgiyi o verir. Insallah koyu bise yoktur gyzel haberlerle dinersin cnm
InsAllah hamilesindir canim haberlerini bekliyoruzSağol canım..inşallah. ..Özel hastanede randevu bulamıyorum. Dolu her yer...
Sağol canım..inşallah. ..Özel hastanede randevu bulamıyorum. Dolu her yer...