- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
- Konu Sahibi albertine1204
-
Üzerinde 4 damla yazdığı içın ben de o ladar koydum çok oldu demekkiçok fazla idrar koymuşsunuz bir iki damla yetiyor, bozuk olduğunu sanmıyorum
Benimde bir saat önce boyle oldu ama negatif işte ikimizindeAz önce test yaptım kızlar kirmizi cizginin hemen yaninda beyaz cizgi cikti test bozuk mu acaba
4 damla koymuştumYa bozuk ya da idrar fazla gelmiş bilemedim
Pozitif olduğu gün de gelir inşaallahBenimde bir saat önce boyle oldu ama negatif işte ikimizinde
Aminnnnn ne zamandır deniyorsunuzPozitif olduğu gün de gelir inşaallah
3 aydırAminnnnn ne zamandır deniyorsunuz
He daha çok yeniymiş rabbim kıza zaman içinde nasip eder inşallah3 aydır
Hayırlısı olsun inşallah, negatif görünüyor içinize sinmiyorsa yeniden test yaparsınız birkaç güneÜzerinde 4 damla yazdığı içın ben de o ladar koydum çok oldu demekki
Amin insaallah iateyen herkese nasip olsunHe daha çok yeniymiş rabbim kıza zaman içinde nasip eder inşallah
Hangi markaydı? Ben geçen 2 tane aldım albi markaydı onda da 4 damla yazıyordu dedim bir bildikleri var herhalde öyle yaptım aynı böyle oldu o, ikinci yaptığımda 3 damla yaptım o normal çıktı.Üzerinde 4 damla yazdığı içın ben de o ladar koydum çok oldu demekki
Evet bunun da markası al bi baska bir marka alayım en iyisiHangi markaydı? Ben geçen 2 tane aldım albi markaydı onda da 4 damla yazıyordu dedim bir bildikleri var herhalde öyle yaptım aynı böyle oldu o, ikinci yaptığımda 3 damla yaptım o normal çıktı.
Adetiniz kaç gün gecikti pekiAz önce test yaptım kızlar kirmizi cizginin hemen yaninda beyaz cizgi cikti test bozuk mu acaba
4 gün gecikti biraz daha bekleyip tekrar test yapıcamAdetiniz kaç gün gecikti peki
Benim adetim hep duzenli olurdu 5 gün gecikmeden sonra 6 nci gün sabah yaptım sonuç pozitif olarak net şekilde görülmüştü. Bir de sağlık ocağında kan verin onda da kesin çıkar4 gün gecikti biraz daha bekleyip tekrar test yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?