Böyle birşey yaşayıp hamile olan Varmı???

Busraks

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
312
101
18
Kızlar benim 4 gün regl gecikti sonra 3 Ocak gecesi yani gece 3 gibi falan 4 ocağa girilen gece pembe akıntı ve 5-6 damla pembe damla geldi baya açıktı sonra ped taktım uyudum sabah dolmamisti ama kırmızıya dönmüştü akşama doğru yine geldi çok yoğun değil ama 1 ped tam dolmamisti sonra değiştirdim 5 ocak yine kırmızı kırmızı geldi gece yine değiştirdim bugün kahverengi lekelenme geldi ve kesildi 2,5 gün sürdü veya sürmedi yani normalde 5 gün çok yoğun olurdum ve gecikmedi pembe akıntı geldiği gün çok ağrım oldu kan ve idrar testi yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu var dedi bu nedir acaba hamilelik olsaydı veya yerleşme kanaması olsaydı o ilk sildigimde gelen pembe akıntı olduğu gün çıkarmıydi gebelik böyle yaşayıp hamile olan varmi

Adet olmussunuz. 2 gun bile normal kabul ediliyor. Evet duzeniniz 5-6 gun olabilir fakat mevsim stres vs derken bu tur farklılıklar normal. Gebelik olsa kanda her turlu cikardi. Yerleşme kanamasida cogu durumda farkedilmeyen cok hafif bi pembelik diye biliyorum. Ondan snra daha lekelenme vs olmaz sizin bayram kanamaniz baslamis sadece her zamanki adet surenizden kisa sürmüş.

Dinen bile 3 gün altı özür sayılıyor 2 gün normal kabul edilmez doktorda normal kabul etmiyor bildiğim kadarıyla

Yerleşme kanaması olmaz canım o birde kanda çıkmadıysa daha çıkmaz

Dinen bile 3 gün altı özür sayılıyor 2 gün normal kabul edilmez doktorda normal kabul etmiyor bildiğim kadarıyla
Doktorlarin 2-7 gün arasını normal adet kanaması olarak kabul ettiğini biliyorum bu bilgiden eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…