• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle birşey yaşayan var mı

Afrozist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
271
150
53
35
Kızlar bu ay ilk defa başka birşey degilse yumurtlama zamanımı anladım. Önce beyaz akinti sonra seffaf uzayan ve 1 gün sonrada aşırı sol yumurtlama agrisi çektim. Yaklaşık 4 saat falan sürdü. Sabahında ilişki oldu.sorum şu bu yumurtlama ağrısından(galiba yumurtm çatladi) sonra ilişki oldu iliskiden 3 saat.sonra bi akinti hissettim sankii adet olmuşum gibi birden ıslandım.Neye benzetcegmi bilmiyorum ama çok yoğun bi (yogurda benzer ) bi akinti yaşadım.(akışkan değil )

Böyle bişey yaşayan var mı?

Normal ilişkilerden sonra gelen ara meni akintilari gibi değil bu şekilde olan var mı ben görünce çok şaşırdım. İçimden birşey kopup gelmiş gibi hissettim. Ve yumurta ağrısından sonra olunca acaba döllenme falan mı oldu

Canım öncelikle bebiş istiyorsan allah tez zamanda nasip etsin. Ama döllenme ilişkiden 3 saat sonra olmaz

Tesekkur ederim amin cok sagolun.dollenmeden kastm yumurtam çatlamışti onla alakalı sperm 2 dakika içerisinde ulasiyormus ya hani yumurtaya öyle bişeydir belki diye düşündüm. Yoksa dollenmenin 6-10 gün sonrasinda olduğunu biliyorum canm.

Tesekkur ederim amin cok sagolun.dollenmeden kastm yumurtam çatlamışti onla alakalı sperm 2 dakika içerisinde ulasiyormus ya hani yumurtaya öyle bişeydir belki diye düşündüm. Yoksa dollenmenin 6-10 gün sonrasinda olduğunu biliyorum canm.
Tamam canım inşallah güzel haberler alırsın

Bende çok oluyor. Bence ilişki sonrası akıntı o.. bazen idrarla bazende yürürken veya hareket ederken birden geliyor.

Her ilişkiden sonra olmuyor.. bazı ilişkiden sonra oluyor..

Belkide canm olabilir.Ama meni gb değildi topak şeklinde birikmiş halde tek seferde geldi.Affedersin iç camasrm aşırı ıslandı.Ayın sonunda anliycam bakalım inş hamileliktr :anneadayı::emir_bebek::KK51:

Bende çok oluyor. Bence ilişki sonrası akıntı o.. bazen idrarla bazende yürürken veya hareket ederken birden geliyor.

Her ilişkiden sonra olmuyor.. bazı ilişkiden sonra oluyor..

Canım benden gelen meni gibi değildi.Tek seferde topak şeklinde beyaz bi akıntı yumurta kadar.O yüzden tuhaf geldi inş hamilelik belirtisidr bakalim 9 gün sonra belli olur :KK200::KK51:

Back