Boyle bir sorun yasayan, duyan, bilen varmi ?

gogreen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
40
1
Esimin sag dirseginde kilitlenme oldu kolunu tam olarak duzeltemiyor yani dumduz kolunu acamiyor ve arka kisimda sislik olustu ..doktorlar kireclenme ve eklemde sivi var diyor sivi iltihap seklinde sanirim ve az oldugu icin 2 kere denenmesine karsin siviyi cekemediler.. ilac tedavisi hic fayda gostermedi.. bir kac cesit alet taktilar dirsegi acilmadi surekli agri kesici kullaniyor iki kere kortizon ignesi yaptirdi oda en fazla 3 ay agrisini kesiyor ..cesitli kremlerle aksamlari masaj yapiyorum.. boyle bir sorun yasayan duyan bilen varmi tibbi yada eltarnatif nasil bir tedavi uygulanabilir ..lutfen bildiklerinizi paylasirmisiniz..

geçmiş olsun iltihaplı romatizma olabilirmi acaba ona baktırdınız mı daha öncede böyle bacakları kilitlenen ve şişen bir tanıdığımızdan duymuştum

kireclenme diyorlar ve iltihapli ..bazilari romatizmada dedi ama kullandigi ilaclar hic tedavi etmedi ..sizin tanidiginiz tedavi olabilmismiydi ..ilgine tesekkurler

geçmiş olsun benimde kolumda 15 aydır aynı şekilde tutukluk var .tam açılmıyor,tam kapanmıyor,gücü azaldı.ben sle hastasıyım.1 yıldır tedavi oluyorum ama geçmedi.çekmek için denemediler.
nerede tedavi oluyorsunuz.üniversitelerin romatoloji bölümüne başvurun.iltihaplı eklem romatizması veya sle olabilir.

geçmiş olsun benimde kolumda 15 aydır aynı şekilde tutukluk var .tam açılmıyor,tam kapanmıyor,gücü azaldı.ben sle hastasıyım.1 yıldır tedavi oluyorum ama geçmedi.çekmek için denemediler.
nerede tedavi oluyorsunuz.üniversitelerin romatoloji bölümüne başvurun.iltihaplı eklem romatizması veya sle olabilir.

sanada cok gecmis olsun gercekten zor bir durum..esim suan tedavi gormuyor hic bir yere gitmek istemiyor yapilan tedavilerden iyi bir sonuc alinamadigi icin sanrim ...sle teshisi konulmadi zaten ailede romatizma var..esimdekide kireclenmeyle birlikte iltihapli romatizma sanirim...dirseginde olusan sivi cekilemedigi gibi antibiyotiklede gitmedi...MRI da kucuk bir zar yirtigi var denildi ama ameliyata gerek yok dediler ...belkide ameliyat olmali hersey daha net gorunur diye dusunuyorum bazen ...iki sene once omuzunda zar yirtilmasindan dolayi ameliyat olmustu ara ara omuzuda agriyor yine...bir kere bir yerinize bir sey olsun bir operasyon gecirmis olun malesef eskisi gibi olmuyor hicbirsey ...

X