Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bunlardan korkuyorum daha dün alındı 2 ayrı yere gönderdik birisi 10 günde diğeri 21 günde çıkacak demşler. Ama her gün 5-6 tüp kan almaya devam ediyorlar.Lösemi ya da lenfomalarda düşmeyen ateş olabiliyor
Ayrıca kansızlık da olabiliyor
Kemik iliği biyopsisi sonucu ne çıktı???
Teşekkür ederim. Dikkat edeceğim inşallah. Ama hiçbir şeyi yokken birden böyle olması mahvetti beni kan hastalığı ise de iyileşme ihtimali çok düşük değil miÇok geçmiş olsun. Kemik iliğinden biyopsi yaptıklarına göre bir kan hastalığı araştırması yapılacak demek ki. Biyopsi sonucu gelmedi mi henüz? Aslında 1-2 gün içinde bile sonucu verebilirlerdi. Biyopsi sonucu gelmeden, esas tedaviye başlayamayacakları için şimdilik ateş düşürücü Parol veriyorlardır. Raporun peşine düşseniz iyi olur, çabuklaştırmaları için.
İlave bir enfeksiyon almaması için hijyene max. düzeyde (yediği, içtiği, dokunduğu herşey, ziyaretçileriyle uzak mesafede durması, hasta ziyaretçiyi eşinizin odasına almamanız gibi) dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Nasıl bu kadar geç rapor çıkıyor, pek anlayamadım. Benim kemik iliği biyopsi sonucu 2 gün sonra çıkmış ve 3. gün de tedavime başlanmıştı. Eşinizle muhtemelen hematolog ilgileniyordur. Kendisiyle bir konuşsanız..Ben de bunlardan korkuyorum daha dün alındı 2 ayrı yere gönderdik birisi 10 günde diğeri 21 günde çıkacak demşler. Ama her gün 5-6 tüp kan almaya devam ediyorlar.
Gerçekten mi 2 günde mi bu kadar geç olması beni de düşündürdü açıkçası. Doktorlara nasıl yaklaşışmalı ne yapmayı bilemedim. 2 haftadır ateş sonucu karaciğer ve dalakta da büyüme var diyorlar ama hiçbir müdahale yapmıyorlar. Sizin hastalığınız neydi çok geçmiş olsunNasıl bu kadar geç rapor çıkıyor, pek anlayamadım. Benim kemik iliği biyopsi sonucu 2 gün sonra çıkmış ve 3. gün de tedavime başlanmıştı. Eşinizle muhtemelen hematolog ilgileniyordur. Kendisiyle bir konuşsanız..
Gerçekten mi 2 günde mi bu kadar geç olması beni de düşündürdü açıkçası. Doktorlara nasıl yaklaşışmalı ne yapmayı bilemedim. 2 haftadır ateş sonucu karaciğer ve dalakta da büyüme var diyorlar ama hiçbir müdahale yapmıyorlar. Sizin hastalığınız neydi çok geçmiş olsun
Hayır, iyileşmez diye düşünmeyin lütfen. Henüz kan hastalığı olup olmadığı belli olmadığı gibi, eğer öyle bile olsa bir sürü türde kan hastalığı var. Ön yargılı olmayın lütfen. Lösemi diyoruz ama löseminin de bir kaç çeşidi var. Ben 2006'da lösemi olmuştum, tedavi oldum. (Kemoterapi) Şimdi iyiyim, çok şükür.Teşekkür ederim. Dikkat edeceğim inşallah. Ama hiçbir şeyi yokken birden böyle olması mahvetti beni kan hastalığı ise de iyileşme ihtimali çok düşük değil mi
Benim biyopsi özel bir hastanede yapılmıştı ve raporunu da o özel hastane yazdığı için benimki çabuk sonuçlanmış olabilir.Nasıl bu kadar geç rapor çıkıyor, pek anlayamadım. Benim kemik iliği biyopsi sonucu 2 gün sonra çıkmış ve 3. gün de tedavime başlanmıştı. Eşinizle muhtemelen hematolog ilgileniyordur. Kendisiyle bir konuşsanız..
Elbette, virüse bağlı bir şey de olabilir. Acaba enfeksiyon doktoruyla konsültasyon yapıldı mı ki.Geçmiş olsun
Tahmini bir teşhis yok mu
Viral hastalık araştırması da yaptılar mı değişik virüsler var çok bilinmeyen
Gerçekten içime su serptiniz Allah razı olsun. Artık diyorum ne ise bir an önce çıksın ki tedaviye başlansın. Geç kalınacak diye çok korkuyorum.Hayır, iyileşmez diye düşünmeyin lütfen. Henüz kan hastalığı olup olmadığı belli olmadığı gibi, eğer öyle bile olsa bir sürü türde kan hastalığı var. Ön yargılı olmayın lütfen. Lösemi diyoruz ama löseminin de bir kaç çeşidi var. Ben 2006'da lösemi olmuştum, tedavi oldum. (Kemoterapi) Şimdi iyiyim, çok şükür.
Hijyen konusu, inanamayacağınız kadar önemli.
Şu an enfeksiyon hastalıklarında yatıyor. Hematoloji, enfeksiyon hastalıkları doktorları bir çalışıyor. Hatta bir ara ramatolojiye ve dahiliye doktorları da inceledi. Kardiyolojiye gidildi sonuçlar hep temiz. En son mikrop iliği sever buna bakslım dedi doktor. Elimizden kolumuz bağlı. Ateşi çıkıyor parol veriyorlar bu kadar.Elbette, virüse bağlı bir şey de olabilir. Acaba enfeksiyon doktoruyla konsültasyon yapıldı mı ki.
Bir yakinimiza,45 50 yas araligindaydi o zamanlar,kan hastaliklarindan birinin teshisi kondu. Aileden birilerinden ilik nakli yapıldı. Simdi masallahi var isine bile geri döndü.hala kamuda calisiyor.Teşekkür ederim. Dikkat edeceğim inşallah. Ama hiçbir şeyi yokken birden böyle olması mahvetti beni kan hastalığı ise de iyileşme ihtimali çok düşük değil mi
Ayrica ilk mesajda bahsettiginiz nasil bir rahatsizlik? Ani baygınlık falan miŞu an enfeksiyon hastalıklarında yatıyor. Hematoloji, enfeksiyon hastalıkları doktorları bir çalışıyor. Hatta bir ara ramatolojiye ve dahiliye doktorları da inceledi. Kardiyolojiye gidildi sonuçlar hep temiz. En son mikrop iliği sever buna bakslım dedi doktor. Elimizden kolumuz bağlı. Ateşi çıkıyor parol veriyorlar bu kadar.
Sürekli ateşlenmesi. Şu an sadece bu var. Ateş olmadığında gayet iyi ama günde 2-3 kez ateşi çıkıyor. Sadece parol veriliyor şimdilik.Ayrica ilk mesajda bahsettiginiz nasil bir rahatsizlik? Ani baygınlık falan mi