Rüya Yorumları böyle bir rüya.. yorum alabilir miyim ??

shada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
18
0
1
İstanbul
Kızlar dün gece bir rüya gördüm . Aslında çok güzel bir rüya ama kafam da karıştı , bi yorumlasak ??

Önce belirteyim 3 yıllık bir ilişkim var aileler biliyor ama daha benim üninin bitmesine 4 yıl var onun iki ve farklı şehirde okuyoruz. ama arada sırada evleniriz vs muhabbeti döner. ama son zamanlarda acaba ? mı diyorum. İlişkimizde bu ara baya bir problem ve kavga var. Hatta bayramın 2.günü bir kavgaa.. O zamandır konuşmuyoruz.
bunun üstüne film sahnesi gibi bir rüya..
ben işten geliyorum üzerimde oldukça şık bir pantolon takımı var topuklular makyaj vs. saçlarım toplu falan. bir oturma odasına giriyorum ama bu odayı daha önce hiç görmedim ve yaşça büyük kişilerin olabilir hani eski modal tv kanepe falan var. ne sevgilimin ne benim ne başka tanıdığımın böyle bir oturma odası var. 2 kanepe var kanepelerin üstünde mor çicek desenli beyaz örtüler serili. kanpenin birinde annem ve yanında şişman başı kapalı bir bayan oturuyor. öbür kanapede yüzünü görmediğim siyah tshırtlu vücudu güzel diyebilceğim bir adam oturuyor ama yüzünü görmedim. ben o kıyafetlerle odaya giriyorum adamın oturduğu kanepeye hemen oturuyorum. tam o sırada halıda oynayan 1.5-2 yasında güzellll mi güzelll bir oğlan bebek annneee yapıp gülerek dizlerime atlıyo ben sarılıp öpüyorum annem kahkaha atıyor uyanıyorum. bebeği tam anlamıyla gördüm. simsiyah saçlı kısık gözlü tombik yanaklı bir çocuk. ama adamı göremedim o kimin evi bilmiyorum kaynanamınsa sevgilimn evi öyle değil ve benim olamaz hani eski eşyalı bir ev kapalı kadın kaynanamsa sevgilimin annesi değil eminim çocuğun gözlerinin japon olmasına imkan yok biz pörtlek gözlüyüz
tabirlerdeki yorum hep şu : yeni ve çok iyi bir kısmet. aşka ermek. yeni ve güzel günler . yeni biriyle tanışmak..

şimdi ben napmalıyım o rüya kızım dur sevgilinle evlenceniz sabret demek mi? bu kavgaların sonu gelmez yeni biri çıkcak hayatına ayrıl demek mi

napcammm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…