- 3 Mart 2014
- 2.271
- 3.463
-
- Konu Sahibi mein_traume
Son yerı Okuyunca vazgeç dıyesım geldi
Eski kafalıysa olmaz bu ıs
Evın butun ısı sende bunu yapabilir misin
Yaparım desen bile bİ zaman sonra bunalırsın
Son kısmı okuyunca vazgecerdim ben. Utuyu sen yapınca ne olacak ki? O ütülü kiyafet hic bozulmayacak mı? Bunun hastalığı var yorgunlugu var hamileligi logusaligi var. Birde üstüne kültürler farklı...
Ne zaman hayatta yapacak birşeyin kalmaz.. o zaman evlen.
Yav o kadar da mikemmel bir şey değil bu evlilik. Hayatta yapılması gereken 3 şey gibi şartlandırmayın kendinizi.
Nasıl büyük bir sorumluluk bir bilseniz..
Evlenmek için evlilik olmaz..!
O da ayri bir konu :) henuz iki gundur gorusuyoruz benim annem soyle iyi boyle iyi diye anlatmaya basladi. Benim annem bu dunya da gorebilecegin en iyi insandir dedi, tamam belki oyledir tanimiyorum annesini de, Allah korusun ileride bir sorun olursa benim annem bir melek yapmaz diyecek.Gül gibi hayatından elin oğluna hizmet etmeye mi vazgeçeceksin bi sorsana ona anası çok mu güzelmiş?
Ya benimki de yapmam dedigi cogu seyi yapiyor su an bilemedim ki. Kisisine bagli sanirim.
Ama evli biri olarak insanlara en buyuk tavsiyem 'evlenmeyin' oluyor. Ben sahsen pismanim ama bekarken de senin kadar rahat degildim, yine de pismanim dusun.
Ve benim gibi pisman olanlardir bence senin evli olmamani kotu bir seymis gibi gosterenler.
Her turlu mutluluklar dilerim :)
Bu zamana kadar çok güzel gelmişsiniz. Düşünceleriniz, psikolojiniz mükemmel. Bence bozmayın bunu. Son madde özellikle çok itici. His yok mu? Çekim nasıl? 32 yaş mantık evliliği yapmak için çok erken.
O zaman ben yaparım olmuyor işte. Evdeki sekerin tuzun makarnanin yerini bilmeyen yada mutfağı banyoyu neyle temizleyeceğini bilmeyen bir insan size ne kadar bakabilir ki...Bunu bende soyledim, hasta olunca ne olacak diye, o durumlarda ben yaparim tabi ki dedi. Yine de daha yeni tanimaya calisirken bu sekilde sart kosulmasi hosuma gitmedi. Insan bu evrelerde etkilemeye calisir, bana hizmet edeceksin demez diye dusunuyorum.