- 28 Mart 2015
- 672
- 1.496
-
- Konu Sahibi mein_traume
cevabı siz de biliyorsunuz :)
ya ben şu erkeklerdeki özgüvene hastayım. bizim tırt erkeklerdeki özgüven kadınlarımızda olsa ülkemiz çoktan uçmuştu. çok merak ediyorum, senden hizmet vs bekleyen adam karşılığında sana ne verecekmiş?
yatakta mı çok iyi olacak sanki?
ya da harika bir baba mı olacak?
ne veriyor ki bunlar karşılığında?
bence Türk erkeğinin kakması gereken yeri kalk(a)madığı için egoları, yani kaba tabirle popoları kalkıyor, ondan bu havalar. bizim kızlar da saf tabi, birçoğu evlenmeden önce karşısındaki erkeği tanıyamadığı için onları bişey sanıyor.Ne güzel söylediniz agziniza saglik.
Ayrica türk erkegi dünya capinda yatakta en kötü performansi sergileyenler arasindaymis, yurt disinda yasadigim ülkenin bir gazetesinde okumustum.
Bu egolari zaten her yönden farkli ülkelerin erkeklerinden bin kat tirt, ve bin kat basarisiz olmalarindan kaynaklaniyor.
O ezik egolarini, kadinlarimiza türlü yükler bindirerek tatmin etmeye calisiyorlar - yerseniz.
Bide hallerine bakmazlar o kos koca göbeklerindende utanmayip, " kadin dedigin bidi bidi bidi" gibi sacma cümleler, aman yarabbim sana geliyorum.
Konu sahibi, bende 30 yasindayim, avukatim. Sizinde tecrübe ettiginiz üzere, benimde maasima, gelirime giderime, ilginc derecede merak saran erkekler cikiyor karsima.
Esra Erol'da, evin varmi araban varmi diye soru soran kadinlardan hic farklari kalmamis inanin ki, rezillik diz boyu..
Elalemin ayisina dadilik yapacagima, evlenmem daha iyi.
Aynen, bir kalkis gerceklesiyor sanki ama, yanlis yerdenbence Türk erkeğinin kakması gereken yeri kalk(a)madığı için egoları, yani kaba tabirle popoları kalkıyor, ondan bu havalar. bizim kızlar da saf tabi, birçoğu evlenmeden önce karşısındaki erkeği tanıyamadığı için onları bişey sanıyor.
Aşamazsın
Bu adam ilerde aileme de hizmet edeceksin der
Geleni gideni bitmez
Seni kısıtlar
Asla asla devam etme
Ben 34 yasında evlendim
Ve de cok mutluyum
Suanda 37 yasındayım
Bekar olsam ne olacAktı ki
Belki 40 da cıkardı karsıma asık oldugum adam
Evet 4 4 lük evlilik yok ama insan asık oldugu adAmla evlenmeli ki evlilikte olacAk olan ufak tefek sorunları tolere edebilsin
Calisan bir kadin maddi acidan ozgur olur evet haklisiniz ama istediginiz bir seyi alirken kimsenin eline bakmamanin, bu annen baban ya da cok asik oldugun adam fark etmez verdigi ozguveni sana kim verebilir?
Aynı yatağa baş koyduğun adam bir sabah uyanıp seni terk etmek istediğine karar verebilir ancak yaptigin kariyer, aldigin egitim boyle bir sey yapmaz :)
Calisan kadin gerektiginde kapiyi carpip cikabilir cunku ekonomik olarak ozgurdur, calisan kadin evde utu yapmak zorunda olmadigini bilir ya da en ufak bi seyde bile "ben oyle istiyorum" diyen er kisisi karsisinda en az onun kadar fikir sahibi olabilecegini bilir cunku zaten o kadin kendi hayatini kendi idame ettirebiliyordur. Kendi kendine yetmek ve ekonomik bagimsizligini elde etmek calismanin yalnizca ekstralaridir. Tembel insan icin calismak kisitlanmaktir evet ama isleyen demir pas tutmaz ve bence kadin ailesine yetebilmek icin once kendine yetebilmeli :)
Ben ilk evliligimi 30 ikinciyi 37 yasindayken yaptim yani 37 yasinda da insanin karsisina cikiyor dogru kisi hem de cok tesadufi hic beklenmedik bir sekilde
Esimle istda ayni mekanlara gitmisiz , hemen hemen ayni cevrede takilmisiz hep ama hic karsilasmamisiz saka gibi
Sonra ufacik bir kasabada tesadufen tanistik , tanistiktan 5 ay sonra evlendik
Bu isler hic belli olmuyor gercekten
Aradikca bulamazsiniz zaten , bekleyin o size gelsin :)
Tesekkur ederim , insanin karsisina bir sekilde cikiyor inanin , benim yeni tanistigim arkadasim esimin cok eski bir arkadasiymis o vesile oldu tanismamiza diyorum ya tamamen tesaduf :)Yine bir mutlu son hikayesi, en sevdigim
Ben biraz fazla bekledim sanirim, sorunum da bu benim. Millet sevgilileri ile gezerken ben ders calistim, nasibimde olan gelir beni bulur dedim ama oyle olmuyormus insanin da caba gostermesi lazimmis. Simdi cabaliyorum ama hep yanlis insanlar cikiyor, biraz daha sabretmem lazim, sizin gibi hikayeler de bana umut veriyor. Size de masallah diyorum
Amin darısı size diyelimSizin gibi insanları görünce çok mutlu oluyorum
Eminim siz de acele et yoksa hiç evlenemeyeceksin baskısını yaşamışsınızdır, bu baskıya direnmeyip aşık olduğunuz adamı beklemeniz hayranlık verici. Bizim gibi endişelenen insanlara da umut oluyorsunuz.
Allah sizi ve eşinizi nazarlardan korusun, bir ömür mutlu olun inşallah
Bekle lütfen, beklediğine değecek... kaldı ki kimse olmasa ne olur, çok şükür kendine yeten bir bayansın. Üniversitedeki bir profesör hocam var, hala görüşürüz kahvaltı yaparız yemeklere gideriz organizasyonlar yaparız... biz onun kızlarıyız:) 48 yaşında ve hiç evlenmedi, ara ara sevgilileri oluyor ama dediği bir şey var, evlenmek için evlenilmez... ben sizinle mutluyum... hayatta kendime örnek aldığım nadir insanlardandır. Çok saygıdeğer çok kıymetli neşeli... bir kaç sene önce kanser oldu, hep beraber atlattık her an yanındaydık, dedim ya bir tane doğurmadı belki ama bir sürü kızı ve oğlu var:)
Evlenmek için evlenme, ben yaptım o hatayı hayatım kabus oldu, evlilik şart eğik, önemli olan doğru insan olsun. Aşkla kal:) aşkla dokunacağın, sana aşkla dokunacak öpecek adamı bul:)
Ataetkilliğin bu kadarı da saçmalık artık. Evinde ütü var al sür çamaşırlara işte eline yapışmicak ya kardeşim...her hafta poşete koyup kuzenine götürmek komedi. Kuzeni de ayrıca ataerkil kafa ürünü, ben olsam hizmetçin mi var derim ne münasebet elin herifi çamaşırını evime getirsin uğraşmak zorunda mıyım??!?
Bu kafada bireyler yetiştiren bir aile, gelin geldi artık bizim malımız der, hizmet de bekler, kanlı çarşaf da ister şaşırmayın. Kadınlara çocuk doğuran, yemek yapan temizlik yapan insanlar şeklinde bakan bir insanla yapamazsınız, yazdıklarınızdan net, açık. Boş yere başınıza dert almayın derim.