Böyle bir durum yaşayan ya da sebebini bilen var mı?

uzguuun

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
312
88
25
Merhabalar ben yeni öğretmen atamasında atandım. Geçen sağlık raporu almak için hastaneye gittim.Doktor nereye atandığımı sordu. Kal geldi anlık cevap veremedim. Çok korktum böyle bi soruda cevabı söylemeyip şehrin ismini unuttuğum için. Randevu da bulamıyorum hastaneden.Ciddi bir durum olabilir mi sizce insanı bir şey midir? Sonrasında Hocam harfiyle başlayan arkadaşımla bijüterideydik. H harfi kolye görünce alsana demiştim. H diye konuştuğu var ondan mı dedin diye sordu. Anlık yine kal geldi. Çok korktum açıkcası. Bir kere de kulak uğuldamasıyla birlikte saniyelik yutkunamama yaşadım. Korkuya yordum ama bilemedim. Kalbim deli gibi çarpmıştıBu konuyu sağlık konusunda açtım ama etkileşim olmadı. O yüzden buraya yazıyorum. Yanlış düşünülmesin.

Sürekli suçlanıyor olabilirmisiniz. Ya da bir iftiraya falan maruz kalmış. Bende çok hızlı konuşurum. Sebebi iş yerinde mobinge uğradım. Kendimi ifade etmek için her kapıyı çaldım dert anlatacak diye hızlı hızlj konuştum üstüme kaldı bu huy.

Stresten panikliyor olabilirsin. Dalgın konuşuyorsundur karşıdaki beklemediğin bir şey söyleyince kal gelip ne diyeceğini bilemiyorsundur. Korkma hasta değilsin. Sadece biraz daha uyanık olman lazım

Stresten panikliyor olabilirsin. Dalgın konuşuyorsundur karşıdaki beklemediğin bir şey söyleyince kal gelip ne diyeceğini bilemiyorsundur. Korkma hasta değilsin. Sadece biraz daha uyanık olman lazım
Ay nasıl korktum acaba bişeyim mi var diye kötü kötü hastalıklar geldi aklıma

Sürekli suçlanıyor olabilirmisiniz. Ya da bir iftiraya falan maruz kalmış. Bende çok hızlı konuşurum. Sebebi iş yerinde mobinge uğradım. Kendimi ifade etmek için her kapıyı çaldım dert anlatacak diye hızlı hızlj konuştum üstüme kaldı bu huy.
Kısmen diyebilirim ama daha çok üzgünüm şu sıra

Bence psikiyatriye gidin. Bana daha cok anlk minicik bir duraksamaya kafayi takip ondan donup kalıyorsunuz gibi geldi.

Çok üzgün bi dönemdeyim açıkcası
Çok stresli olduğum dönemlerde midem bulanıyor. Ben farkına varmıyorum stresli olma halinin, çok afedersin öğürmeye başlayınca stres yaptığımı anlıyorum. Ve maalesef 5 kez olduysa 3 keresinde kusana kadar kendimi durduramıyorum. Üzüntü ve stres o kadar insanı etkiliyor ki aslında. Ben bu noktaya gelene kadar stres şiddetinin farkında değildim. Arkadaşların dediği gibi panik yapıyorsunuz diye düşünüyorum. Ama içiniz rahatlayacaksa bir doktora görünün.

Panik yapmayın hemen. Sadece bir kaç kez olmuş bu sessiz kalmanız. İlerde randevu olursa gidersiniz doktora. Korkutmayin kendinizi hemen

Ben tragik kazası geçirdim geçenlerde ertesi gün polise ifade vermeye gittiğimde ne mezunusun dedi kaldım öyle kafam basmadı hayatımla ilgili ne olduğuna ben kafamı vurduğum için stres etkisinden diye düşündüm o anSizin de öyle stres kaynaklı olabilir aşırı strese giriyorsunuzdur

Ben tragik kazası geçirdim geçenlerde ertesi gün polise ifade vermeye gittiğimde ne mezunusun dedi kaldım öyle kafam basmadı hayatımla ilgili ne olduğuna ben kafamı vurduğum için stres etkisinden diye düşündüm o anSizin de öyle stres kaynaklı olabilir aşırı strese giriyorsunuzdur
Çok geçmiş olsun. Stressiz olduğum bir anım yok sanırsam. Cehennem gibi hayatım

Çok stresli olduğum dönemlerde midem bulanıyor. Ben farkına varmıyorum stresli olma halinin, çok afedersin öğürmeye başlayınca stres yaptığımı anlıyorum. Ve maalesef 5 kez olduysa 3 keresinde kusana kadar kendimi durduramıyorum. Üzüntü ve stres o kadar insanı etkiliyor ki aslında. Ben bu noktaya gelene kadar stres şiddetinin farkında değildim. Arkadaşların dediği gibi panik yapıyorsunuz diye düşünüyorum. Ama içiniz rahatlayacaksa bir doktora görünün.
Herkeste farklı gösteriyor stres kendini sanırım.Umarım bir şey yoktur. Stres alanından uzaklaşmaya çalışacağım

X