• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle bir durum yaşayan oldumu

masal_naz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
1.086
14
358
İstanbul
merhaba kızlar 3 ay önce yumurta takibine başladım
ilk ay günde 2 tane klomen verdi 5.günü başla 5 gün iç 14.günü gel dedi
ben dayanamayıp 12.günü gittim doktorum tatildeydi başka dr vardı 25 mm olmuş yumurta ve 16 mm olmuş 2 yumurtam vardı geç gelmişsin dedi iğne vermedi
adet oldum 3.günü yine gittim kist olmuş 35 mm 2 tane d.kontrol hapı kullan gel dedi
kullandım yine gittim adet olunca yine günde 2 klomen verdi 3.günü başla dedi
kullandım gittim 10.günde gelişen yumurta yok 13.günü tekrar gittim yine yok
bu defa dozu arttırıcaz dedi günde 3 e çıkardı 5.günü başla 12.günü de gel bakalım dedi

şimdii ilk ay çok tepki vermiş vücudun hapa demişti bu ay da etki etmemiş dedi böyle bişey yaşadınızmı kafam çok karıştı günde 3 tane fazla değilmi:26:

cnm bende geçen sene 3 ay klomenle yumurta takibi yaptırmıştım.benim dr yumurtalar çatlasın kiste dönüşmesin diye mutlaka çatlatma iğnesi veriyordu.:44:

cnm bende geçen sene 3 ay klomenle yumurta takibi yaptırmıştım.benim dr yumurtalar çatlasın kiste dönüşmesin diye mutlaka çatlatma iğnesi veriyordu.:44:

canım doktor bu ay yumurta gelişseydi banada iğne vericekti ama hiç gelişmedi şimdi günde 3 hapta çok gibi geldi zaten çarpıntı ve bulantı yaptı bana 3 tane içersem ölmiyim dedim güldü dr bişey olmaz dedi:57:

merhaba kızlar 3 ay önce yumurta takibine başladım
ilk ay günde 2 tane klomen verdi 5.günü başla 5 gün iç 14.günü gel dedi
ben dayanamayıp 12.günü gittim doktorum tatildeydi başka dr vardı 25 mm olmuş yumurta ve 16 mm olmuş 2 yumurtam vardı geç gelmişsin dedi iğne vermedi
adet oldum 3.günü yine gittim kist olmuş 35 mm 2 tane d.kontrol hapı kullan gel dedi
kullandım yine gittim adet olunca yine günde 2 klomen verdi 3.günü başla dedi
kullandım gittim 10.günde gelişen yumurta yok 13.günü tekrar gittim yine yok
bu defa dozu arttırıcaz dedi günde 3 e çıkardı 5.günü başla 12.günü de gel bakalım dedi

şimdii ilk ay çok tepki vermiş vücudun hapa demişti bu ay da etki etmemiş dedi böyle bişey yaşadınızmı kafam çok karıştı günde 3 tane fazla değilmi:26:

25 ve 16 mmlik 2 yumurta için neden geç kalınsın ya, neden çatlatma iğnesi vermedi ki? büyüdü büyüdü kiste döndürdü demek ki.bide klomen adetin 5.günü başlanır, neden 3 olsun, senin siklus kaç gün süüryor? bu doktoru değiştir gitsin bence.

25 ve 16 mmlik 2 yumurta için neden geç kalınsın ya, neden çatlatma iğnesi vermedi ki? büyüdü büyüdü kiste döndürdü demek ki.bide klomen adetin 5.günü başlanır, neden 3 olsun, senin siklus kaç gün süüryor? bu doktoru değiştir gitsin bence.

canım kontrole gittiğimde doktorum tatilde olduğu için başka doktor baktı ilgilenmedi iğne verseydi keşke dedi kendi drum şuan değiştirme imkanım yok işime yakın diye bakalım biraz daha idare edicm

Back