Böyle bir ayrılık sözü varmı ?

neslihanot

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
81
76
37
Arkadaşlar Selam ,

1,5 yıldır birlikte olduğum insan ve onun uğruna epey sıkıntılar yaşadığım erkek arkadaşım benden ayrılırken bana şu cümleyi kurdu " Ben senin beni sevdiğin yoğunlukta sevmedim , evet değer verdim , hoşlandım bu sevmediğim anlamına gelmiyor ama senin kadar sevmedim , bizim frekanslarımız uyuşmuyor biz anlaşamıyoruz , iletişim kuramıyoruz ama seninle düşman olmakta istemiyorum biz kötü şeyler yaşamadık birlikte güldük , birlikte ağladık ben ayrılsakta yine bir telefon uzağındayım başın neye sıkışırsa ne sıkıntın olursa ( ben tek yaşadığım için) gecenin bir yarısıda arasan çıkar gelirim .Ama bizim sonumuz ne sonumuz yok " dedi ve bitti . Yani bizim ilişkimiz seninle evliliğe gitmicek dedi.

Yaklaşık 2 Hafta oldu ne aradım , ne yazdım benim nomuda zaten engellemiş ama 2 hat kullanıyorum diğer taraftan engellememiş . Engellediği telefonum aramalara kapalı zaten 1 gece önce kavga ettiğimizde engelledi . Çok üzüldüm , bana o kadar sevmeme , ilgilenmeme ve hurmetime karşı bu sözü demesine resmen yerin dibine girdim o an bende tamam dedim sırtını sıvazladım arkasına bile bakmadan çekti gitti . Onu çok seviyorum ama bana bunları diyen bir adamlada neyi artık konuşabilirim ki . Napıcam bilmiyorum 2 haftadır sabahları uyandığımda dünyanın sonu gelmiş gibi bir his oluyor içimde zaten yanlızım maddi olarakta sıkıntılarım var hadi çıkim bir hobi bir alışveriş bişey yapim desem onlarıda yapamıyorum yemin ederim kafayı yicem ya birde işyeri evimin dibinde her sabah dolmuşa minibüse binerken beni görmesin bende onu görmeyim diye teee dükkanın aşağısına yürüyüp biniyorum .

Ya bi geçerli etkili birşeyler söyleyinde dinsin şu içimin yangını yeminle kafayı yicem üzüntüden .

:S :KK43: :/

Merhaba
Derdini yaşamış biri olarak seni çook iyi anlıyorum, malesef tipik erkek kaçışları. İlk günler hakikaten çok zor geçiyor, ben de bir çok konu açıp burda dertleşmiştim, söylenen bir kaç teselli cümlesi ile bile avunmaya çalışıyordum iyi de geliyordu aslında. Antideprasan alabilirsin belki, yani en azından bir kaç ay rahatlatıyor. Zaten sonra da ilk gün ki kalmıyor acılar. Şunu bilmelisin Allah bazen daha iyi daha huzurlu olabilmen için bu acıları yaşatıyor, bir anlamda kaderini ilerletiyorsun acılar da yaşayarak, ama bil ki hiç bir şey senden daha kıymetli değil kimseye hakettiğinden fazla değer verme.
Sonunda üzülen sen oluyorsun çünkü.Dilerim en kısa zamanda Allah kalbine ferahlık versin..

Tahmin edebiliyorum acini,aynisi benim de basima geldi 5yillik sevgilim demisti buna benzer 4 hafta olucak.

X