BÖYLE BİR AMELİYAT YOK

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.resim atabilir misin özelden?ben de göğüs aml olmayı düşnüüyordum ama korkup vazgeçmitşim. biz bu doktorlara nasıl güvenicez ya şaka gibi..umarım düzelir.istanbulda mısın ki?

Canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm. Dava et o doktoru kesinlikle

Okurken çok üzüldüm. Geçmiş olsun.. 2007'de ben de göğüs küçültme ameliyatı olmuştum. Yağ nekrozu sorunu yaşadım. Göğüs uçlarım içeri doğru şaşı gibi dönük oldu. İlk fırsatta tekrar küçülttürüp düzelteceğim. İyi bir doktor arayışındayım. Tekrar geçmiş olsun..

Ay bende Doğumdan sonra istiyordum merak ettim bende canım şimdi ya var çok üzüldüm

çok geçmiş olsun
böyle doktorlar yüzünden insan gitmeye korkuyor. nasıl yapmışta gögüs ucunu içine almış ya dava edin o yaratığı

çok geçmiş olsun.göğüs ucu nasıl kaybedilirmiş nasıl başarmış bunu.yaptığı hatayı kendi düzeltsin yada masrafı karşılasın

BENİ BU HALE GETIREN BİR DOKTORA BİR DAHA GUVENIRMIYIM SIZ OLSANIZ GUVENIRMISINIZ BİR DAHA NASIL GUVENIP DUZELTIYIM BANA KALKMIS BENI SIKAYET ET MEDYAYA VER REKLAMIMI YAPMIS OLURSUN REKLAMIN IYISI KOTUSU OLMAZ DIYEN BİR DOKTORA NASIL GUVENEBILIRIMKI PARASINI ALDI CEKILDI TABİKİDE BU DURUMUN PESINI SONUNA KADar bırakmıcam

Dava açın. Terbiyesiz reklamın iyisi kötüsü olmazmış

Canım geçmiş olsun ne yaptın şimdi nasılsın gelişmeleri merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…