Böyle bir ağrı yaşayan var mı?

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
16
merhaba
benim garip bir agrim var..yillar önce daha sik olurdu.o zamanlar is ariyordum vs..yada baska sikintilar ..simdi uzun zamandir olmuyordu..hamileyim..hamile oldugumdan beri ilk kez oldu ve dayanamadim uzandim rahatlamaya calistim..
sgrimi söyle anlatayim... iki gögsümün ortasina saplanan bir agri bu agri bogazimin bademcik olan kisminada aci veriyor. yani iki tarafada aci veriyor,.iki gögsümün arasina bir yumru oturuyor bir yandanda bogazimin iki tarafi sizliyor aciyor.bu bir kac saat icinde geciyor. ama bir kac saat icinde arada gelip gidiyor..bunun gibi birsey yasayan varmi? daha önce doktora gitme ihtiyaci hissetmedim, simdi esime anlattim doktora gittinmi diye, sanirim bunu doktora anlatmam lazimama sizelre bir sprayim dedim..lütfen bu ve benzeri birsey yasayan varsa söylesin...

öncelikle geçmiş olsun..böyle bir ağrı yaşamadım ama hamilesin madem ihmal etme biran önce doktora git kimse kendi ağrısıyla bir tutamaz ne olduğunu doktorlar bilir o yüzden en kısa zamanda uzmana görün..

geçmiş olsun aynı anda hem göğüs boşluğu hemde bademcik yolunun ağrıması tuhaf muhakkak doktora git Allah şifa versin umarım önemli birşey değildir

reflü olabilir mi acaba? şimdi ne desek boş tabi ama ben de hamileliğim boyunca reflüyle boğuştuğum için anlattığınız şeyi ona benzettim. tabi benim önce keskin bir yanma ardından da anlattığınız gibi ağrı oluyordu.

reflü olabilir mi acaba? şimdi ne desek boş tabi ama ben de hamileliğim boyunca reflüyle boğuştuğum için anlattığınız şeyi ona benzettim. tabi benim önce keskin bir yanma ardından da anlattığınız gibi ağrı oluyordu.

iki gögüs ortasinda agri ve beraberinde bogazimda aci oluyor..sizinde oylemi?

iki gögüs ortasinda agri ve beraberinde bogazimda aci oluyor..sizinde oylemi?

aynen öyleydi canım. hamileliğimin 4 ya da 5. ayında başladı. 32. haftaya kadar da sürdü. . kadın doğum doktoruna anlatırsan zararsız bir şurup var o rahatlatıyor. yani tabi dediğim gibi reflüyse.

aynen öyleydi canım. hamileliğimin 4 ya da 5. ayında başladı. 32. haftaya kadar da sürdü. . kadın doğum doktoruna anlatırsan zararsız bir şurup var o rahatlatıyor. yani tabi dediğim gibi reflüyse.

evet ben simdi reflü belirtilerine baktim uyuyor..birde yenmemesi geren sogan sarimsak cikolata baharat... masallah bu sayilanlarin hepsini yedim ben bugun..sanirim bu yuzden .. o zaman yillardir var bende bu.. doktoruma anlatacagim persembe kontrol var..ama ev doktorunada soylemem lazim.. ama icim rahatladi... cok etsekkür ederim walla..Allah razi olsun...burdaki hanimlar cok hizlilar bayiliyorum :):)

evet ben simdi reflü belirtilerine baktim uyuyor..birde yenmemesi geren sogan sarimsak cikolata baharat... masallah bu sayilanlarin hepsini yedim ben bugun..sanirim bu yuzden .. o zaman yillardir var bende bu.. doktoruma anlatacagim persembe kontrol var..ama ev doktorunada soylemem lazim.. ama icim rahatladi... cok etsekkür ederim walla..Allah razi olsun...burdaki hanimlar cok hizlilar bayiliyorum :):)

rica ederim canım :) insan hamilelikte aklına bişey takılınca azıcık beklemeye tahammül edemiyor endişeleniyor :) bu arada bana en çok dokunan bulgurdu .

İki göğüs arasıysa eğer bi kalp ekosu çekilmende de fayda var derim...

X