• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bi sorunu oldumu olduysa düzeldimi sağlıklı oldumu

yasocapar35

Evli Mutlu
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
36
29
3
28
bende doktora gittim bana dediki 1 2 deyken 4000 lerdeydi dedi şimdi kan aldılar 3000 lere düşmüş 7 haftalık bebek 5 haftalık olmuş tekrardan işte bebek gelismiyor kese görünüyor ama gelismiyormus kürtaj alıcaz d3di pazartesi için bende aldırmam dedim özel gittim 3 gün bekleyelim bebeği dedi bir bakarsın bir mucize olur dedi yükselir dedi şimdi iyi besleniyorum hergün birşeyler yiyorum inşallah bebeğim iyi olur dua edin bir mucize olsun istiyorum dünden beri ağlıyorum böyle sorunu oldumu olduysa düzeldimi tek çare duam oluyor sizlerinde dua etmenizi istiyorum ilk gebeligim :( :( :(

bende doktora gittim bana dediki 1 2 deyken 4000 lerdeydi dedi şimdi kan aldılar 3000 lere düşmüş 7 haftalık bebek 5 haftalık olmuş tekrardan işte bebek gelismiyor kese görünüyor ama gelismiyormus kürtaj alıcaz d3di pazartesi için bende aldırmam dedim özel gittim 3 gün bekleyelim bebeği dedi bir bakarsın bir mucize olur dedi yükselir dedi şimdi iyi besleniyorum hergün birşeyler yiyorum inşallah bebeğim iyi olur dua edin bir mucize olsun istiyorum dünden beri ağlıyorum böyle sorunu oldumu olduysa düzeldimi tek çare duam oluyor sizlerinde dua etmenizi istiyorum ilk gebeligim :KK43: :KK43: :KK43:
1000 deger birden dusmus.umarim bir mucize olur gecmis olsun allahtan umut kesilmz

Benimde aynıydı kalp atışı yoktu hcg baktı doktor 1000 gerilemişti yapacak birseyim yok demişti beklesem dedim sen bilirsin ama riskli dedi kese bozulmaya başlamıştı çünkü kürtaj oldum mol gebelikmis 1 yıl dinlenmeden sonra 6 ay geçti hala hamile değilim nasip kısmet bende çok istemiştim ama olmadi sıkma canını teslim ol Allah buyuk

Bakalım pazartesi herşey belli olcak 3 gün beklicem pazartesi gidicem inşallah bi mucize olur bana olur gecmis olsun sana kardeşim Allahın izniyle birdaha cocogun olur allah büyük yardım eder bize inşallah :( :( :(

Back