Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri böyle bi merkez bilen varmı???

elif_t

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
60
0
Diri ve etkileyici bir görünüm!

Bayanlar Bu Fırsat Kaçmaz! Nişantaşı Ice Estetik'de Mucizevi Cihaz Breast Sense ile 4 Seans Göğüs Toparlama İşlemi 500 TL Yerine 29 TL!
Göğüslerde meydana gelen sarkma, gevşeme, aşırı yumuşaklık gibi deformasyonlar bayanların en çok şikayet ettiği konuların başında yer almaktadır. Yapısında hiç kas olmayan tamamen yağ ve süt bezlerinden oluşan göğüsler zamanla yer çekimi, yaşlanma, sık kilo alıp verme, doğum, emzirme, yanlış sütyen kullanımı gibi nedenlerle eski diri ve dik görünümlerini yitirirler; bu durum estetik açıdan bayanların huzursuz olmasına ve çeşitli yöntemler aramasına sebep olur.

Breast Sense; göğüs kaldırma, sarkık göğüsleri düzeltme,göğüs hacmini genişletme, küçük ve düz göğüsleri düzeltmede etkili bir çözüm. 3 farklı teknolojiyi bir araya toplayan bu mucizevi alet, göğsü şekillendirirken kan akışını düzenler, izleri yok eder ve vakumlar.

Breast Sense Hakkında:

E-LED

Özel elektrodlar sayesinde düşük frekansta akım sağlayarak kasların kasılmasına ve büzülmesine sebep olmadan etkisini gösterir. Bu akımlar, sinirleri, dokuları harekete geçirmek için fizyolojik olarak uyarır. Cildin yüzeyini, dermal lenfleri ve kan sirkülâsyonunu harekete geçirir. Derin çatlaklarda azalma sağlar, dokuları rahatlatacak şekilde düzene sokar.

ELEKTRO STİMÜLASYON

Lipoliz, sıkıştırma, masaj ve drenaj için 3 farklı akım imkanı sunar.

Kotz akımı

• Genellikle tıpta kas geriliminin salınımı ve göğüs sıkılıştırmada kullanılan metabolizma artırımının sonuçlarından kaynaklanan güçlenmenin geliştirilmesinde kullanılır.

Kare Dalga

• 10-200Hz düşük frekansla çalışır. Salgı bezleri tarafından salgılanan hormonları düzenleyerek kare dalganın açığa çıkardığı her hücreye nüfuz eder.

SES VAKUM VİBRASYON

Göğüsteki kasların bağlı dokulara doğru hareketi geliştirir ve kan devrimiyle beyine giden sinir ucu sensörleri aktarımını arttırır. Hipofiz bezini aktif hale getirir. Direnci yükseltir ve bağlı dokuların sıkışmasını sağlar.

Durun Daha Bitmedi!

Mucizevi Cihaz Breast Sense ile 4 Seans Göğüs Toparlama İşlemi fırsatından yararlananlar 4 seans sonunda seanslara devam etmek istediği takdirde Firsatcity'e özel seans başına 125 TL yerine 75 TL'den işlemlerine devam edebilirler.

arkadaşlar şimdi sorum şu ben bu işlemi almıştım geçen hafta ilk seansıma gittim eğer 4 seansın sonunda gerçekten azda olsa bi gelişme farkedersem devam edecektim (etkili sonuç için 20 seansn gerekiyormuş). ayrıca seans ücretlerinin toplamı 1 aylık maaşıma denk geldiği halde bunu gözden çıkarmıştım. sonuç şu ki bugün 2.seans için tekrar aradığımda bana cihazın bozulduğunu ve artık bu hizmeti vermeyeceklerini söylediler. aşırı moralim bozuldu :2: peki aranızda böyle bi hizmet sunan güzellik merkezi bilen varmı ???

breast sense türkçesi meme duygusu demekmiş ben araştırdım bugün bir tek sefaköyde bi yer buldum. bi güzellik merkezi ama böyle bi cihazın bilinmiyo olması ve rağbet görmemesi şaşırtıyo beni. neticede biz kadınlar bişeyleri hemen elde etmek isteriz mesela son 1 yıldır kavitasyon cılgınlığı var :) neticede silikon yerine böyle bi cihazla tedavi olmayı tercih ederim sonuçta vücudumda bana ait olmayan yabancı bi madde olmadan göğüslerimi büyütebilme yöntemi varsa bunu mutlaka yaptırmak isterim. ama kimse cvp yazmamış kimse bilmiyomu böyle bi cihazı ??? :26: yoksa bu cihazda sadece koca bi yalanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…