• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Böyle bi alerji şekli var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Emosh

Seninle yeniden "Kızım"
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
54
1
96
İstanbul
Arkadaşlar kızıma antibiyotik başladık vucudunda leke leke alerji yaptı yani bilindik bi görüntü..sonra doktora gittim deişti ilacını "klamer" adında bi antibiyotik yazdı ve bu en az alerji yapan dedi...ama bu sefer lekeler vucudundan gitti sadece kol,bacak ve özellikle çoğunlukla yüzünde kocaman sivilce şeklinde kiminin etrafı kızarık şekilde çıkmaya başladı..gene alerji dedi doktor ve stilex adında jel verdi sürmem için 3 gun oldu sürdüğüm yerlerde değişiklik yok..ilacıda keseli 2 gün oldu ama hızla devam ediyor...ya bu şekil bi alerji geçiren var mı bebeği?suratında kırmızı büyük boncuklar var sanki...

Birde 8 aylık ve 5. dişini çıkardı bugun yemek desen hiç yok serum verdiler bir kere napıcamı şaşırdım valla gözlerinin altı sıvı kaybından moraryor hep ama yemiyor napsak :(( en kötüsüde bazen hırpalıyorum sonra ağlıyıp üzülüyorum :(( zaten benimde sorunlarım var hormonel üst üste geldi hepsiben kötü bi annemiyim ya :(((

Alerji geçer gider büyüdükçede 8 aylık bebeği hırpalamak nasıl birşeydir ben onu anlayamadım zaten anlamakta istemiyorum..Allah büyük dert vermesin..

8 aylık bebeği hırpalamak nasıl birşeydir ben onu anlayamadım zaten anlamakta istemiyorum..Allah büyük dert vermesin..

yani yemediğinde ağzını kendi elime açıp kaşığı zorla sokuyorum bişi yesin diye.. böyle oluncada çok ağlıyor kıpkırmızı oluyor ama böylede olsa yemiş oluyor mamasını ve ben onun adına rahatlıyorum..doyunca tabi başlıyor gülmeye bu sefer neden ağlatarak yedirdim diye ben üzülüyorum..hırpalamaktan kastım buydu..yoksa hiçbir anne kendisine muhtaç el kadar bebeğini dövmez heralde??????????ya ben anlatamadım ya da siz yanlış anladınız!!

yani yemediğinde ağzını kendi elime açıp kaşığı zorla sokuyorum bişi yesin diye.. böyle oluncada çok ağlıyor kıpkırmızı oluyor ama böylede olsa yemiş oluyor mamasını ve ben onun adına rahatlıyorum..doyunca tabi başlıyor gülmeye bu sefer neden ağlatarak yedirdim diye ben üzülüyorum..hırpalamaktan kastım buydu..yoksa hiçbir anne kendisine muhtaç el kadar bebeğini dövmez heralde??????????ya ben anlatamadım ya da siz yanlış anladınız!!

Bence sen yinede zorla yedirme öyle öyle yemek yemekden soğuyorlar başka bir yol bul ne bileyim benim kızım seninkinin ayındayken mama sandalyesinin tablasına ilgisini çekebilecek kurcalayacağı karıştıracağı birşeyleri döküyordum o onları incelerken yediriyordum aslında böylesi bile iyi değil çocuk yemek yediğinin farkına varmalı bilmeli yoksa dalgınlığından faydalanmakda iyi birşey değil ama naaparsın başka yol bulamayınca hiç birşey bulamıyorsan su koy önüne bütün çocuklar suyla oynamayı sever o ona şap şap vururken sen yedir.İlaç alerji yapmışdır geçer kaana takma ama bir dermatoloğa göster istersen cildini

sanırım antibiyotik alerjisi var .bende bundan muzdarip biri olarak inşallah değil diyorumdur.çok zor çünkü 30 yaşındayım ve millet üç günde grip atlatırken ben 15 günde zor atlatıyorum ilaç alamadığım için.çokk dikkat edin ve araştırın bu konuyu.ege ünv.tescillettim ben artık.elimde raporum var ihiçbir şekilde kullanamıyorum.bunun yüzünden üç kulak ameliyatı dahi geçirdim.antibiyotik kullanamdıgım için ameliyatlarım başarısız geçmişti..doğum yaptıgımda bile doktor nasıl iyileşceksin bilmiyorum dedi ama çok şükür hiç bi problem olmadan çok rahat atlattım.korkum inşallah oğlumda ileride böyle bişey çıkmaz.genetik olabiliyomuş çünkü.şimdilik kullanıyo gerektiğinde.çok geçmiş olsun umarım sadece basit bir alerjidir..

Son düzenleme:

Valla ne anneler var..Ama bence zorla yedirme..Bende bebekken hiçbirşey yemezmişim annemde zorla yedirirmiş..Mutfak tezgahının üstüne oturturmuş kaçmıyım diye..Yinede doktoruna bir sor zaten sormuşsundur..En zoru yemeyen çocuk..İnşallah en kısa zamanda iştahlanır bebeğin..

simlamutlu teşekkür ederim...yazdıklarını okuyup uyguladım işe yaradı :))) tatilden dolayı cewap şimdi yazabılıyorum..ben hala bebek sanıp yatırarak yediriyordum meger benım melegım buyumuste oturarak yemek istiyormuş ve havuzada koydum işe yaradı şapp şap ıslanıyoz ama olsun :)) ben yinede sabırla bekliyorum bı kerede bilinçli yesin diye ne zamana kadar bakalım bunada şükür :)Alerjiside sönmeye basladı şimdilik hersey yolunda Rabbim baska dertlerını göstermesin gercekten
Tekrar herkese tşkr :)

sanırım sizin bebeğinizde de ya süt alerjisi ya da gıda alerjisi var.yediği şeylere dikkat etmeniz lazım.benim oğlumda süt alerjisi var biz süt ve süt ürünlerini kesince alerjisi geçti.

Back