Arkadaşlar kızıma antibiyotik başladık vucudunda leke leke alerji yaptı yani bilindik bi görüntü..sonra doktora gittim deişti ilacını "klamer" adında bi antibiyotik yazdı ve bu en az alerji yapan dedi...ama bu sefer lekeler vucudundan gitti sadece kol,bacak ve özellikle çoğunlukla yüzünde kocaman sivilce şeklinde kiminin etrafı kızarık şekilde çıkmaya başladı..gene alerji dedi doktor ve stilex adında jel verdi sürmem için 3 gun oldu sürdüğüm yerlerde değişiklik yok..ilacıda keseli 2 gün oldu ama hızla devam ediyor...ya bu şekil bi alerji geçiren var mı bebeği?suratında kırmızı büyük boncuklar var sanki...
Birde 8 aylık ve 5. dişini çıkardı bugun yemek desen hiç yok serum verdiler bir kere napıcamı şaşırdım valla gözlerinin altı sıvı kaybından moraryor hep ama yemiyor napsak ( en kötüsüde bazen hırpalıyorum sonra ağlıyıp üzülüyorum ( zaten benimde sorunlarım var hormonel üst üste geldi hepsiben kötü bi annemiyim ya ((
Birde 8 aylık ve 5. dişini çıkardı bugun yemek desen hiç yok serum verdiler bir kere napıcamı şaşırdım valla gözlerinin altı sıvı kaybından moraryor hep ama yemiyor napsak ( en kötüsüde bazen hırpalıyorum sonra ağlıyıp üzülüyorum ( zaten benimde sorunlarım var hormonel üst üste geldi hepsiben kötü bi annemiyim ya ((