böyle bebek taşınır mı

cnvr

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
305
8
43_k.jpg

yavrucum uyumuş bi de.

Bu ne ya iki büklüm....:kızgın: Manyak mı bu kadın çocuk nefes bile alamaz böyle..:eek:klava:

Benim yanımdan geçse böyle bir kadın kesin uyarırım.:eek:klava:
Zaten bir kere uyarmıştım.Kadın bebek arabasına çocuğu koymuş üstüne de pazarlık sebze vs.. doldurmuş, çocuk nasıl ağlıyor biliyormusunuz ?.zaten ağlama sesinden altta çocuk olduğu anladım yoksa çocuğun yüzü falan görünmüyordu..

Dedim ki; napıyorsun sen ya? çocuk nefes alamıyor belli ki bağrınıyor..

''Şey ben pazara gittiydim de sebze neyin aldıydım da ondan böle olduydu da, ''...:eek:klava::eek:klava:

Allahım ya ne anneler var.......:eek:klava:

:1shok: anam anam anaaaaaaaa babababa anam yazzık o çoca gı

kız belki kolu yorulmuştur hemen yargısız infaztatlicadiarzu

ay yazık ya yavrum benim:çok üzgünüm:eek: kadını getirin bana bende onu öyle taşıyacağım:kızgın:şaka bir yana bu nasıl bir şey ya tövbe tövbe:kızgın::kızgın::çok üzgünüm:

ben de bu resmi ilk gördüğümde oğluşuma baktım bir an. tutmaya kıyamıyoruz biyeri incinmesin diye tövbe tövbe.

ayyy bunu görünce başımdan geçen bir olay aklıma geldi.oğlumu yeni doğum ettiğim zaman büyük marketlerin birine alış verişe gitmiştik. sanırım 20 günlük filandı.ben ordan bir fort bebetakımı aldım.kasaya geldiğimde eleman bebeği içine koyalım annesi dedi. bende olur dedim.bebeği yatırdık içine ama eleman yatırdı tabiki ters bir biçimde.:1shok: o cahil ben cahil .fermuarınıda çekti. bebeğin ayakları baş tarafında başıda ayak tarafında.kafamçokkarıştı bana biraz garip geldi ama o an sesimide çıkaramadım. içimdende demekki bu şekil oluyor dedim:uhm:.daha sonra marketin gizli kamera yerinden bir eleman daha geldi yaa siz ne yapıyorsunuz bebeğimi öldüreceksiniz dedi. artık o eleman bebeğin yatış pozisyonunu değiştirdi.:Roflol::Roflol: bu olay aklıma geldikleyin hep gülerim:Roflol:

yuh yani aslında çocuğu alıcan ordan kadını daha doğrusu anne olarak hatta insan olarak geçinen o canlıyı yaratığı pardon(!) o arabaya koyucan bakalım nasıl bi duyguymuş...ayy delirdim burda ruh hastası o kadın kesinlikle(!!!!!!)

Nasıl anne o öyle Allah yardımcısı olsun bu Anneyle ne derecede saglıklı bir ewlat olur orasıda ayrı tartışma konusu:eek:klava:

anne yapar mı bunu kesinlikle kötü kalpli bi bakıcıdır .. Bunları gördükçe çocuğumu bırakıp işe gidemiyorum

ayyy bunu görünce başımdan geçen bir olay aklıma geldi.oğlumu yeni doğum ettiğim zaman büyük marketlerin birine alış verişe gitmiştik. sanırım 20 günlük filandı.ben ordan bir fort bebetakımı aldım.kasaya geldiğimde eleman bebeği içine koyalım annesi dedi. bende olur dedim.bebeği yatırdık içine ama eleman yatırdı tabiki ters bir biçimde.:1shok: o cahil ben cahil .fermuarınıda çekti. bebeğin ayakları baş tarafında başıda ayak tarafında.kafamçokkarıştı bana biraz garip geldi ama o an sesimide çıkaramadım. içimdende demekki bu şekil oluyor dedim:uhm:.daha sonra marketin gizli kamera yerinden bir eleman daha geldi yaa siz ne yapıyorsunuz bebeğimi öldüreceksiniz dedi. artık o eleman bebeğin yatış pozisyonunu değiştirdi.:Roflol::Roflol: bu olay aklıma geldikleyin hep gülerim:Roflol:

neyse bisey olmadan atlattigin icin rahat rahat gulebiliriz :roflol:

bu gerçekmıkı yaw o cocuk oylemı tasınır alcaksın o kadını aynı o sekıle sokacaksın bakalım durabılıyor mu

X