- 10 Eylül 2016
- 280
- 481
- 33
- 32
- Konu Sahibi BayanLazarus
-
Neden bosanmislar diye soracaktım ki
Size bile o muameleyi yapan annenize neler yapmıştır kimbilir. .
Ben asla ama asla gorusmezdim
Anne babayi secme sansimiz yok malesef.ayri evde yasadiginiza gore calisyorusnuz.siz isinize adapte olun dusunmeyin aile konularini
Yolunuz açık olsun.
en büyük adımı atmissiniz kendi hayatınız adına.bundan sonrası daha kolay.
mümkün olduğunca gorusmeyin.onlara da laf getirenlerede tikayin kulaklarınızı.
umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşır çok daha huzurlu mutlu bir hayat yaşarsınız..
herkes anne baba olamıyor malesef.
Başlığı görünce içim sızladı resmen, ben 5 sene önce babamı kaybettim ve şimdi bir kız babası hakkında nasil böyle yorum yapabilir dedim. Taakii konunu okuyana kadar. Umarım bundan sonra ki hayatında hep dik durabilirsin, hayatına seni gerçekten sevip sana deger verecek biriyle karşılaşırsın. Rabbim yardımcın olsun..
yeni bir hayata başlamışsınız.Farzedinki yeni geldiniz dünyaya geçmişte size acı verenleri vermeye devam edıyorlarsa çıkarın hayatınızdan halanız hastaymış ımkanınız varsa tedavi ettırın ama.umarım bundan sonra yüzünüz güler.unutmayın allahın kötü kulu değilsiniz siz bir gun sizede mutluluklar gelecek
Keske annen seni yanina alsaydı....
Baban ofkesinden ne dedigini algilayamiyor bile bence...bosver hayatini kur...zaten cok da gerektigi gibi ilgilenmedi senle...
Halan ise hasta...ona pek bisey denmez ...onun da isi zor...saniyorum ki kendin icin belki de ilk defa iyi ve guzel birsey yaptin
Sakin suclama kendini
o hastalar kendiliğinden asla doktora gitmezler.tek çare zorla önce özel muayene yaptırmak.verdıği ilaç ve depo iğne var 15 de bir yapılan.kullanınca kendine gelir biraz ve kendi gider devlet hastanesine hastayım diye ozaman.yakınım var hasta ondan biliyorum zor allah yardımcısı olsun.yemeğine katılmıştı ilaç içmeyı kabul etmeyince.beni zehırleyecekler dıyordu.o da kızına kotu yoldasın diye ıftıra atıyordu.şimdi daha ıyı .kızı oğlu hastanesine götürüyor devamlı ilaç kullanacak ama ömür boyuSagolun cevabiniz icin. Babamin yaninda halama da cok konustum gel gidelim doktora diye, cok arastirdim o istemeden nasil doktora gosterebilirim diye ama kendine ve cevresine zarar verecek sinir krizi gecirmedikce hastaneye goturulemiyormus. Kendisi de hastayim ama gitmem diyor. Tek carem cok gec olmadan babamin anlayip goturmesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?