10 gün önceden değil ama 1 hafta önceden sancılarım oluyor benimde
yanlız öyle sürekli değil ara ara sancı giriyor göğüslerim ve karnımda şişlik oluyor hemde çok fena...
adet olduğm günde vajinamda sancı oluyor aynı senin gibi ve ilk 2 günüm komple iptal yani yataklarda sürünüyorum...gerçekten çok fena...
bende kontrol yaptırdığımda herhangi bir sorunun olmadığını söylemişti dr :çok üzgünüm:
mesajini görünce cok sasirdim canim bebege ne oldu?
sen hamile degilmiydin
Aynı canım benimde ara ara giriyor ama adet olmadan günler öncesinden.. Ben bekarken adet olmadan birkaçgün önce ağrıkesici almaya başlıyordum adet olunca ağrım hafifliyordu.. Şimdi kullanamyorum malesef çocuk istediğim için..
canim bením cok gecmis olsunMalesef düşük yaptım 6. haftasında kaybettim...senağlama
canim bením cok gecmis olsun
bende de agrili adet olurdu endometrioz cikti..ameliyattan sonra da sikayetlerim bitti...hastalik teshisi konulmadan önce 1 hafta evvel agrilar baslardi bende de karnim siserdi memelerime dokunamazdim bile....ama sükür simdi gecti
sana pko olmadiginin teshisi kolay konulur da endo olup olmadigin ancak operasyonla belli olur..kist var mi yokmu bunu gösteren bir ultrason aleti yokki ..ameliyat sart, endo olup olmadigina teshis koymalari icin
ben ağrı kesici kullanınca adetim kesiliyor
bu yüzden kullanmamaya çalışıyorum ama dayanamayacak gibi olursam mecbur kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?