F falwlessone1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 27 Eylül 2023 1.103 -43 22 Aralık 2023 Konu Sahibi falwlessone1 #1 Sabırsız,hareketli,duyarlı,toplumda yanlışım gördüğü olguları değiştirmek isteyen birine ne meslek tavsiyesi verirdiniz?
Sabırsız,hareketli,duyarlı,toplumda yanlışım gördüğü olguları değiştirmek isteyen birine ne meslek tavsiyesi verirdiniz?
Zuzushh the YARGI Machine KK gece nöbetçisi ve sitenin şövalyesi tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ekim 2017 6.108 38.277 33 22 Aralık 2023 Konu Sahibi falwlessone1 #2 Hakim / savci.
F falwlessone1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 27 Eylül 2023 1.103 -43 22 Aralık 2023 Konu Sahibi falwlessone1 #3 Zuzushh .!.: Hakim / savci. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama hukuka karşı bir ön yargim var nedense çok sıkıcı geliyor bana
Zuzushh .!.: Hakim / savci. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama hukuka karşı bir ön yargim var nedense çok sıkıcı geliyor bana
Zuzushh the YARGI Machine KK gece nöbetçisi ve sitenin şövalyesi tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ekim 2017 6.108 38.277 33 22 Aralık 2023 Konu Sahibi falwlessone1 #4 falwlessone1 .!.: Olabilir ama hukuka karşı bir ön yargim var nedense çok sıkıcı geliyor bana Genişletmek için tıkla... Askim soyledigin kriterlerde bu var. Kimine eglenceli geliyordur kimine sıkıcı geliyordur.
falwlessone1 .!.: Olabilir ama hukuka karşı bir ön yargim var nedense çok sıkıcı geliyor bana Genişletmek için tıkla... Askim soyledigin kriterlerde bu var. Kimine eglenceli geliyordur kimine sıkıcı geliyordur.
F falwlessone1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 27 Eylül 2023 1.103 -43 22 Aralık 2023 Konu Sahibi falwlessone1 #5 Zuzushh .!.: Askim soyledigin kriterlerde bu var. Kimine eglenceli geliyordur kimine sıkıcı geliyordur. Genişletmek için tıkla... Ben kararımı verdim galiba.Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi okuyacağım Allah'in izniyle.
Zuzushh .!.: Askim soyledigin kriterlerde bu var. Kimine eglenceli geliyordur kimine sıkıcı geliyordur. Genişletmek için tıkla... Ben kararımı verdim galiba.Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi okuyacağım Allah'in izniyle.