Boydan Boya Dolaplar.. Gömme Dolaplar ..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kızlar..

Ben pek toz almayı sevmiyorum.. ama suan mecburum evimde heryerde ufak tefek dolaplar bufeler var ve tozlanıyorlar halıle sılınmesi gerekiyor..

ben Gömme dolaplar boydan boya dolaplari vs vs cok severim toz alınmaması gerektıgı icin günlük..

bnm gibi olan var mı?

yada evini yaptırmış olan var mı?

ben ileriye dönük yaptırmak istiyorum..

googleden buldugum bi kac resimler :

Sicze nasi? Ben böyle evin daha derli toplu oldugunu düsünüyorum..

canim benim yatak odam bu resimlerdeki gibi ray dolap icini ben cizdim L seklinde yaptirdim o kadar memnunum ki butun esyami aliyo herseyin bir yeri var daginikliktan kurtuldum imkanin varsa bi an once yaptir

canim benim yatak odam bu resimlerdeki gibi ray dolap icini ben cizdim L seklinde yaptirdim o kadar memnunum ki butun esyami aliyo herseyin bir yeri var daginikliktan kurtuldum imkanin varsa bi an once yaptir

bnde cok seviorum böle.. ne kadar tuttu ücreti cnm?

Gerçekten çok güzelmiş hemde dediğiniz gibi toz almaktan kurtulmuş oluruz ama para açısından çok pahalı diye biliyorum..

Konu ilgili bölüme taşındı..

doğru renk ve tarz seçildiğinde gayet büyük kolaylık.yaşam kalitesini bile yükseltir o derece.ama bana göre gömme dolap dediğiniz duvarla aynı renk,dekorasyonla aynı tarz olmalı.yomuş gibi durmalı,dikkat çekmemeli ki diğer parçalar göze çarpsın.o sadece ergonomi katsın...

evet ayni fikirdeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…