Saç Rengi ve Saç Boyama Boyayı akıttığım saçıma ne yapmalıyım?

ojeoloji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
92
0
86
arkadaşlar nolur bir fikir verin saçlarımı kendi rengim olsun kurtlıyım diye açık kumraldan açık kestaneye boyadılar göya benim rengimmiş öyle olurmuş saçım simsiyah oldu ya 1 gecedir uyuyamıyorum ertesi gün açtırdım tabi dayanamadım akıttılar boyayı haliyle yıprandı ama çok fedazla değil uçları yıprandı üstüne boyamaları gerekicekti boyatmadım şuanda kzılımsı bir şekilde dolaşıyorum ne yapıyım nolur yardım edin bu kızıllar akarmı akmazmı boyatıyımmı boyatmıyımmı

canım hemen boyatma çok rahatsız edici değilse..biraz bakıma al bir hafta yoğun bir şekilde bakım yap uçlarına özellikle..kuaförde de yaptırbilirsin.sonra bi bak renginde düzelme olcak mı neye dönüşcek ona göre boyaya karar ver..rengini biraz beğenmemişsin çok mu sorun
yazık rengi saçlarından daha mı önemli..
saçlarımın sağlıklı olması daha önce gelir benim için.zaten sağlıklı saç ne renk olursa olsun güzel görünür..

Son düzenleme:

keısnlıkle katılıyorum

bence de saçı güzel gösteren sağlıklı olmasıdır

bi süre bakım yaptıktan sonra istediğin renge boyatmak daha iyi olur.

tatlım, öyle hemen boyatma saclarını daha cok bozarsın.. o kızıllar buyuk ıhtımal akacaktır zaten.. o yuzden sorun yapma, saç rengın ne olursa olsun durusu onemlı bence.. :))

bi de zaten zararlı kısmını aşmışsın (açtırma) boyayı akıtmışlar.yeniden boyatsan bi zarar etmez tahminim..
yine de biraz daha fikir alsan iyi olur

Son düzenleme:
bi de zaten zararlı kısmını aşmışsın (açtırma) boyayı akıtmışlar.yeniden boyatsan bi zarar etmez tahminim..
yine de biraz daha fikir alsan iyi olur

ya açtırdım ama koyu yine yani kızıl gibi kahve gibi değişik böyle of kumral tutarmı bunaaa

ya açtırdım ama koyu yine yani kızıl gibi kahve gibi değişik böyle of kumral tutarmı bunaaa

bilemicem saçımın tümünü boyatmadım hiç en son gölge yaptırmıştım kendi saçımın 1 ton açığını sık aralıklarla atmıştı tabii açıcı da kullanmıştı boyayla birlikte ama saçımın tümüne deil ..herkese tavsiye ederm eğer saç renginiz çok açık yada çok koyu deilse çok güzel oluyor..en doğal boya şekli bu bence ..

ayrıca iyice aktıysa boya neden tutmasın ki baya açılmış olması gerek..bence dediğim gibi yap bakıma al saçını hemen karar verme iyice araştır güzel de bir renk bul kendine sonra adımını at

resim bir ekleseniz daha iyi olurdu ama kızıllıkları kahveliği daha sarımsı yansımalı kumral için loreal 7 kumral tavsiye edrim merak etmeyin daha fazla bişey olmaz tabi bu arada boyamadıysanız zaten içinden boya öncesi serum çıkıyor saç daha fazla zarar görmesin diye önce onu sürün sonra boyayın sonrada bakım kremi var onuda uygulayın tavsiyem saçı şampuanlamayın öyle durulayınki boya hemen akmasın sonrada birkaç gün yıkamamya çalışın eğer boya yapmadan birkaç gün durabilirseniz işte ozaman bol bol kepekli saçlar için olan şampuanla yıkayın bakım kremleri sürüp saçı 30 dakika öyle bekletin boyayı akıtmaya çalışın tabi akarsa zaten akarsa suda gözükür baktınız boya akmıyor dediğim gibi kumral deneye bilirsiniz kızıllıkları kesinlikle yok eden çok doğal bir kumral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…