Saç Rengi ve Saç Boyama Boyasız Saç Rengi Açmak :) [YARDIM]

rapocal87

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
12
0
6
Ankara
Merhaba KK benim saçımda şuana kadar hiç boya kullanmadım 17 yaşındayım Saç rengimi açmak istiyorum fakat boya kullanmakta istemiyorum. Beyaz Tenliyim Gözlerim Koyu Kahverengi - Saçlarım koyu kahverengi arada açık kahverengiler var :)

Öncelikle %9 Yani 30 vol'lük oksidan kremini saçıma saç kremi gibi sürsem ve 3-4 saat bekletsem nasıl bir renk alır ?

1 - Yanma Yapar mı ?

2- Direk heryere mi sürmeliyim yoksa dipler hariç sürüp kuruduktan sonrada diplere mi sürmeliyim ? :)

istediğim renk şu

Saçı yıpratan boyaya volüm katan zaten oksidan kremi. Boya kullanmak istemiyorum diyorsun ama oksidan kullanıyorsun.

%9'luk yakmıyo diyolar ama ? bayağı bi araştırdım deneyenler var hiçbiride sorun olmadı ne dökülme nede yanma ve doğal bir renk oluyor diyor herkes :) ama isterseniz denemeden önce saçınızın ufak bir kısmına uygulayarak deneyin diyorlar :) yinede sormak istedim ? zaten yıpranırsa kökü bende değilmi uzar sonuçta?

Ben de merak etmiştim ama ses yok konu sahibinden :) Benim bildiğim oksidan daha fazla zarar verir.Başarısız sanırım

Son düzenleme:
Canm yalniz % 9luk oksidan en zararszi demissin ama ben denemistim koyu kumral saclarm uclarina surdum sirf ve okdr az miktarda surmeme ve sadece 10-15 dk beklememe ragmen benim saclarm yandi ve buna ragmende acik kumral rengini bile yakalayamadim cok az acti.. ama bilmiyorum sende nasil olur belki sac tipine gore degisiyodur etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…