Saç Rengi ve Saç Boyama Boyasız Saç Rengi Açmak :) [YARDIM]

rapocal87

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
12
0
6
Ankara
Merhaba KK benim saçımda şuana kadar hiç boya kullanmadım 17 yaşındayım Saç rengimi açmak istiyorum fakat boya kullanmakta istemiyorum. Beyaz Tenliyim Gözlerim Koyu Kahverengi - Saçlarım koyu kahverengi arada açık kahverengiler var :)

Öncelikle %9 Yani 30 vol'lük oksidan kremini saçıma saç kremi gibi sürsem ve 3-4 saat bekletsem nasıl bir renk alır ?

1 - Yanma Yapar mı ?

2- Direk heryere mi sürmeliyim yoksa dipler hariç sürüp kuruduktan sonrada diplere mi sürmeliyim ? :)

istediğim renk şu

$skqnc.png

Saçı yıpratan boyaya volüm katan zaten oksidan kremi. Boya kullanmak istemiyorum diyorsun ama oksidan kullanıyorsun.

%9'luk yakmıyo diyolar ama ? bayağı bi araştırdım deneyenler var hiçbiride sorun olmadı ne dökülme nede yanma ve doğal bir renk oluyor diyor herkes :) ama isterseniz denemeden önce saçınızın ufak bir kısmına uygulayarak deneyin diyorlar :) yinede sormak istedim ? zaten yıpranırsa kökü bende değilmi uzar sonuçta? :D

Ben de merak etmiştim ama ses yok konu sahibinden :) Benim bildiğim oksidan daha fazla zarar verir.Başarısız sanırım :ssz:

Son düzenleme:
Canm yalniz % 9luk oksidan en zararszi demissin ama ben denemistim koyu kumral saclarm uclarina surdum sirf ve okdr az miktarda surmeme ve sadece 10-15 dk beklememe ragmen benim saclarm yandi ve buna ragmende acik kumral rengini bile yakalayamadim cok az acti.. ama bilmiyorum sende nasil olur belki sac tipine gore degisiyodur etkisi

Back