• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boyasız koyu renk saç nasıl sarı olur?

Denizdenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
20
7
86
32
Merak ettiğim bir konu var saçlarım koyu kahverengi. Ama yıllardır sarı yaptiriyorum. Fakat açıcı yuzunden 2 kere saçlarım yandı. Ve saclarimi dipten uzatıp kendi doğal haline getirmeyi planlıyor.um. yaklaşık 6 aydır saclarimi boyamıyorum saç dibim 10 cm e yakın uzadı. Kullanabileceğim bi boya geldiğinde katlı kut bir kesimle bütün oryalli kısmı temizlemeyi planlıyorum gerekirse bir senemi daha alsın 6 ayın uzerine, bunu kafaya koydum. Yalnız şöyle ki sarı saçı cok seviyorum. Saçlarım doğal haline geldiğinde bu koyü kahve doğal halinin uzerine oryalsiz bi biçimde en açık renk boyaları kullanarak açık kumral koyu sarı gibi bir renk elde etmek mümkün müdür? Eğer değilse sari hayalini rafa kaldırıp koyu renkler arasiricam.

Açmadan açık renkler elde edemezsın malesef cnm. Ama c vitamını,karbonat, ya da papatya suyunu deneyebilirsin. Doğal saçına.

sarı istiyorsun ama onunda kendi içinde tonları var. çok açık sarılardan ise açılmadan imkansız

Back