• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama boyanın akmasını istiyorum :(

asli.yakar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
6
0
86
İstanbul
Merhaba..Saçlarıma yaklaşık 2 ay önce aralara bol bol açık-kahve gölge attırdım (doğal rengim kumral).yıkadıkça rengi soldu şimdi hiç memnun değilim :1no2:.Tekrar boyatmak istemiyorum.Doğal yollarla boya akıtılır mı eğer akıtılıyorsa bu yöntemler nelerdir? şimdiden teşekkür ederim kızlar :a015:

Son düzenleme:
beyaz sabunla aktığını söylüyorlar ama ben bi deneyeyim edim kazık gibi oldu saçım.iice solduruyormuş rengi de.

valla bilmiyorum ki boshayallersmile o da sabır isteyen bir şey zaten şıp diye açmıyormuşa

beyaz sabun ve ya yeşil sabunla yıkayıp sonra da krem süreceksin canım.. zamanla akar ama tamamen silinmez. Başka bir yolunu ben duymadım.

Ben hacışakirin yeiş sabunuyla yıkıyorum , sonra şampuan ve kremliyorum. Kazık gibi olmuyo, tam tersi yumuşacık ki normalde saçlarım kurudur..

Akıtıyo rengi.. Sık sık yıkarsan faydasını görürsün.Benim 2. yıkamamda hemen aradaki fark belirginleşti..

Yeni boyama için daha iyi zemin oluyo boya akınca..

beyaz sabunu siyah boyayı akıtmak için kullanıyorlarmış acaba açık gölgeler içinde işe yarar mı? bilmiyorumkismile

eğer saçında açma işlemi olduysa akıtma yapamazsın, o işlem başka birşey sonuçta.. beyaz sabun açılma işlemi yapılmamış ama boyanmış saçlar için geçerli. Ve boyayı ne zaman isterseniz akıtırsınız 1 ayda olabilir ama 2 ayda renk zaten akmıştır çok belirgin bir fark beklemek yanlış olur.

sabun sacını kabuk kabuk soyar zamanla sacındakı canlı hucreleri öldürür. ya bekle kendi aksın yada sildiriciler var pahalı ama zarar vermıyor

Back