Saç Rengi ve Saç Boyama Boyamı Yoksa Kınamı daha iyi??

siren16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
362
1
116
Ankara
Ben çocukluğumdan beri saçlarıma hep kına yaktırırdım (beyazlarım olduğu için maalesef) kınanın içine zeytinyağ ceviz yaprağı yumurta sarısı badem yağ vs. koyardım 1 gece bekler snra anneme yıkatırdım ama kokusu yıkanması eziyet olduğu için ilk kez geçen yıl boyaya döndüm.Kendim evde boyadım saçlarımın aşağılarında kına olduğu için pek tutmadı boya. satıcı color x daha iyi deyince colorx bal köpüğü almıştım..Daha sonrada yine aynı markanın kumral saç rengini boyadım..Yine boyasammı saçımı yoksa kınayamı dönsem bilmiyorum kafam çok karışık:bbo: Hangisi iyidir sizce boyamı yoksa kınamı birde beyazları tamamen kapatan sizlerinde favorisi olan boya nedir??

kına tabi ki daha sağlıklı ama hem uygulaması,beklemesi yıkaması zor hem de üzerine renk değiştirmek istediğinde tutması çok çok zor..ayrıca ilerleyen zamanlarda saçı kurutuyor maalesef...ben boya markası olarak koleston ve çogunlukla da palette kullanıyorum,renklerde kararlı olup dogru seçince de bir sıkıntı yaşamadım cnm şimdiye kadar....

kına daha ii sağlıklı parlak ama yıllarca en az 2-3 yıl çıkmıyo
saçın uzunluğuna bağlı tabi bu saçtan akmıyo saçın uzadıkça çıkıyo ben en son 2 yıl önce kına yptım saçım şuan belimde kulaklarıma kadar kendi saçım çıktı geriside kına pek şikayetim yok siyah istyom kendi saçım saiyah onu bekliyorum pekde şikayetçi değilim çok parlak duruyo çünküalkisalkisalkis
üzerine boya yapıncada tutmuyor
ben tavsiye etmem
çoook konuştumnaniknanik

ben kınadan boyaya geçmek için biraz beklemiştim snra kına uçlarda olunca o tarafları kestirip öle boyadım..saçlarıma gereken bakımı yapıyorum haftada 1 kez.bu yüzden saçlarım çok parlak yumuşacık duruyor.kınanın kokusu yıkaması çok eziyet birde her banyodan snra akıyor ve kokuyordu.bu yüzden yazın saçıma kına yakmak yerine boyatmayı tercih ettim yazın sıcakta daha çok kokar diye..color x kullandım ama bu sefer garnier loreal voila gibi markalar almak istiyorum saçlarımı koyu sarıya boyatcam hangisini almalıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…