• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama boyalıysa saclarınız bide parlasın

glt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
244
0
96
Kahramanmaraş
boyalı saclara kucuk bitafsiye kumral ve koyu saclarınız sarı röfleli kızıl renk farketmez yıkadıktan sonra parlasın istiyorsaniz kucuk bi önerim var kumral kahve renkli saclar yıkadıktan sonra enson durulama suyuna 1yemek kaşıgı elma sirkesi ensonki durulama suyuna katıp dökün sarı röfleli saclar ise limon suyu durulama suyunuza karıştırıp dökun saclarınız istediginizden daha cok parlak bi görunum saglayacak bilginize.:dilcikar:

sirkenin parlattığını duymuştum bu hep söylenir ama limon suyu saça zarar vermezmi asit var diye biliyorum limonda kurutup matlaştırır diye düşünüyorum arkadaşlar ama daha net bi şekilde belki bileniniz vardır.

lımonsuyu duymamıştım hıc..sırkeyı bılıyırum...gercı hep denıycem derım hıc denemem ama bakalım lımon deneyn varsa kokusu olmaz enazından deneyebılırm.sağol bılgıler ıcın

normal şampuanlarınıza sirke katarak kepek şampuanu haline getirebilirsiniz,aklınızda bulunsun

limonun bicok şeye faydası vardır vesaire burda konumuz sac oldugu ici l,monun saca faydası varki suna kücük dumanmı hanım efendininismi suan tam aklımda degil bu tarifleri ondan not almiştım hatta limondan sac kremi sac jölesi yapmıştı tvlerde ayrıca isteyenlere verebilirim :delphin:

Back