Anket Boyalı, yıpranmış, işlem görmüş saçlarınız için?

Yıpranmış saçlarınız için bakım ürünleri kullanıyor musunuz?

• Evet kullanıyorum

OY: 6 75,0%
  • Hayır kullanmıyorum

OY: 2 25,0%

• Ankete Katılan
    8
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.651
798
Evet hanımlar siz yıpranmış, boyanmış ya da işlem görmüş saçlarınız için hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Nedenleriyle paylaşır mısınız?

Ben boyadan sonra fark ettim ki saçlarım sertleşmeye başladı eski ipeksiliği kayboluyor gibi bu beni endişelendirdi, kk hanımlarını bu konuda bir yoklayayım dedim işe yaradığını gördüğünüz ya da aksine tavsiye etmediğiniz vs. ürünleri paylaşır mısınız? Siz saçlarınıza nasıl bakıyorsunuz? :31:

ben yıkama sonrası totex koruma spreyi sürüyorum ve inanmıcaksın saçlarım röfle olmasına rağmen krem kullanmama gerek kalmıyor..sonrasında haftada bir badem yağı, ceviz yağı, gibi karışımlar yapıyorum...

saçlarımın uçları çok yıpranmış bir halde içinde karışık şeyler olan yağ kullanıyorum

tararken glisin sıvı kreminin kullanıyorum.

klorene isimli şampuanı kullanıyorum.

haftada 2 defa bakım maske yapıyorum

sinameki kürü uyguluyorum.
aktardan aldığım ısırganlı saç kremini kullanıyorum.
başka da bir şey yapmıyorum :23:

bemiks, evigen, bepanten ampullerini diplere (azicik cam terebentin ekleyerek bir cay kasigi kadar)
sac boyunca da aktardan aldigim sac bakim yagini kullaniyorum, ayda iki kez yapiyorum

sampuanim da komili zeytinyagli..

Evet Gliss'in yoğun keratinli saç kremini ve yine Gliss'in sprey saç serumunu kullanıyorum. Memnunum şu an ama bir de Morfose deniyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back